[正價2340][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[34]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

2580賣曬啦,舖仲話呢個價佢蝕
咁有良心唔想佢執

點解賣高過原價都會蝕?
來貨價都高過原價?定賺少過其他人叫蝕咗?

無屈多你幾舊水真係蝕左架啦

仲勁過iPhone
過左成半年都炒緊

電話一年出新,炒家hold 貨幾個好易會蝕。
但遊戲機唔同,生命周期長,3,5年。所以班賤種炒狗夠膽hold 貨半年都唔驚,慢慢唧貨
成班傻鳩話人炒狗炒狗
依家係遲買貴幾舊
當初無買又依家好想玩
柒就柒左
想比炒狗賺都無辦法
問下邊到2680又炒狗
問下3088有 mhxx又炒狗
炒狗唔減價又唔想等跌價
為有買囉
比炒狗撚囉
d傻鳩又唔撚比問
我同你地班傻鳩講呀
我唔係炒狗既話你地死全家呀

你接受到閪價咪就咁出去買炒價機咪得囉 口個post都唔洗入嚟啦係咪
想問下有無lan 線轉插可以直接插落部機度?
我見好多轉插都係係駁mon 果個盒仔度
但我間房無mon , 想直接駁落機玩

實有嫁 係switch認唔認到個adapter姐
你接受到閪價咪就咁出去買炒價機咪得囉 口個post都唔洗入嚟啦係咪

啱呀,上一頁啦靈壽孹的仆街炒狗仲有班米王
食炒唔使係度報
成班傻鳩話人炒狗炒狗
依家係遲買貴幾舊
當初無買又依家好想玩
柒就柒左
想比炒狗賺都無辦法
問下邊到2680又炒狗
炒狗唔減價又唔想等跌價
為有買囉
比炒狗撚囉
d傻鳩又唔撚比問
我同你地班傻鳩講呀

係咪即係自招咗係炒狗
總之你有你出去食炒價機啦
呢度就留比想買正價機既巴打啦
成班傻鳩話人炒狗炒狗
依家係遲買貴幾舊
當初無買又依家好想玩
柒就柒左
想比炒狗賺都無辦法
問下邊到2680又炒狗
炒狗唔減價又唔想等跌價
為有買囉
比炒狗撚囉
d傻鳩又唔撚比問
我同你地班傻鳩講呀

係咪即係自招咗係炒狗

我想去廁所 呢個post啲巴打 我前面有個廁所 狗唔狗衝好
成班傻鳩話人炒狗炒狗
依家係遲買貴幾舊
當初無買又依家好想玩
柒就柒左
想比炒狗賺都無辦法
問下邊到2680又炒狗
炒狗唔減價又唔想等跌價
為有買囉
比炒狗撚囉
d傻鳩又唔撚比問
我同你地班傻鳩講呀

係咪即係自招咗係炒狗

我想去廁所 呢個post啲巴打 我前面有個廁所 狗唔狗衝好

慢慢等下 等多幾個月就有正價
標題都講到明正價係幾多,高過正價咪自己衡量價值,覺得啱咪去馬囉
我點知你可接受炒價係幾多
又唔係正價都唔知入黎報做乜鳩

正價撚當呢度飛機post圍爐取暖都唔得
上面有條on9重好笑,聲稱自己已買機上左岸,但又無撚聊得鳩閒走去uny同呢度d人懶好心睇下有冇貨

真係司馬超之心路人皆見
標題都講到明正價係幾多,高過正價咪自己衡量價值,覺得啱咪去馬囉

上面有條on9重好笑,聲稱自己已買機上左岸,但又無撚聊得鳩閒走去uny同呢度d人懶好心睇下有冇貨

真係司馬超之心路人皆見

見你講司馬超 已經知你智慧過日 世事都被你看透

真係司馬超之心路人皆見

見你講司馬超 已經知你智慧過人 世事都被你看透

真係司馬超之心路人皆見

見你講司馬超 已經知你智慧過日 世事都被你看透

你隻炒狗咪又係智慧過日

唔該巴打先
咁有無邊隻係巴打用過而又用到推介既?
等啦 我唔信9月中 iphone 8一出 佢地重咁得閑炒switch

唔該巴打先

呢層真係唔知
每星期等幾日就有

心動黎做乜鳩

唔該巴打先

呢層真係唔知

尋日見有人話有40
但唔知係邊買

唔該巴打先

呢層真係唔知

尋日見有人話有40
但唔知係邊買

ssp掛

真係司馬超之心路人皆見

agger

講到上晒岸咁就日日打機啦仲咁得閒mon post 定冇fd陪佢打啊

唔該巴打先

呢層真係唔知

尋日見有人話有40
但唔知係邊買

ssp掛

冇link唔知買邊隻
好似不是每隻都用到

唔該巴打先

呢層真係唔知

尋日見有人話有40
但唔知係邊買

ssp掛

冇link唔知買邊隻
好似不是每隻都用到

依兩隻都得,我自己用緊oivo果隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞