[正價2340][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[34]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我fd諗住買部機比條仔 點知佢條仔同一日買左

剛收到email通知, 我有買機了, yeah!

新手一問, 1+2同Arms 簡邊隻好? 謝謝
電子產品呢d有損耗性既物品買二手好大風險,因為你跟本唔知上手用家點對佢
我試過買二手手制返到屋企發覺壞 自個次之後以後唔敢買二手

電子野平果少少真係唔應該買二手
用炒價買2手更加係on9
叫人用炒價買2手果d
有d司馬昭囉

你地真係諗多左, 唔同意就一定係賣家, 好野!
電子產品呢d有損耗性既物品買二手好大風險,因為你跟本唔知上手用家點對佢

叫人用炒價買2手果d
有d司馬昭囉

勸人食個水魚價
一係賣家一係既得利益者一係on9
請隨便揀

叫人用炒價買2手果d
有d司馬昭囉

勸人食個水魚價
請隨便揀

我計埋條數出黎 全新同二手只係差200 你都話可以考慮 各人有各人喜好,除左話你on9 都唔知講咩好,媽咪一星期先比得200零用錢你所以慳得就慳呀小朋友?

[img]https://holland.pk/xfmvrjya[/im]
[img]https://holland.pk/7d1ut426[/im]

兩隻都係多人 有朋友上你屋企玩先好玩
但arm 至少可以單人online 玩
問下佢有無得加錢換其他game 先
無就上youtube 睇gameplay 睇邊隻岩你

問佢仲要食骨架

叫人用炒價買2手果d
有d司馬昭囉

勸人食個水魚價
請隨便揀

我計埋條數出黎 全新同二手只係差200 你都話可以考慮 各人有各人喜好,除左話你on9 都唔知講咩好,媽咪一星期先比得200零用錢你所以慳得就慳呀小朋友?

我就梗係唔會買啦。 但我時時二手放野, 放件野一千蚊, 好多人真係差果20,30蚊唔買就係唔買, 我見太多所以咁講啦. 你唔明好多人心態。

[img]https://holland.pk/xfmvrjya[/im]
[img]https://holland.pk/7d1ut426[/im]

兩隻都係多人 有朋友上你屋企玩先好玩
但arm 至少可以單人online 玩
問下佢有無得加錢換其他game 先
無就上youtube 睇gameplay 睇邊隻岩你

應該無啦, 咁我買Arms啦, 謝謝解答先。
咩係食骨
咩係食骨

大多人都唔想要既game/配件
旺角邊度買機唔洗2680

叫人用炒價買2手果d
有d司馬昭囉

勸人食個水魚價
請隨便揀

我就梗係唔會買啦。 但我時時二手放野, 放件野一千蚊, 好多人真係差果20,30蚊唔買就係唔買, 我見太多所以咁講啦. 你唔明好多人心態。

見人有可能做水魚都仲叫人考慮

叫人用炒價買2手果d
有d司馬昭囉

勸人食個水魚價
請隨便揀

見人有可能做水魚都仲叫人考慮

而家係講緊全新同二手差價細你都仲叫人可考慮,同你放件二手野出去個二手價差二三十有咩關係 條友比多二三十你你件貨會變左全新咩

想問下買 switch + Splatoon + pro controller 依家個價係大約幾錢?
可以去SSP or 188
我十幾年未去過呢d地方,咩都唔識

想問下買 switch + Splatoon + pro controller 依家個價係大約幾錢?

帶一萬差唔多

帶一萬差唔多

Pro手制$450左右,再平啲我覺得抵,splatoon我mk好景買美428左右
邊度仲有正價2340買

帶一萬差唔多

Pro手制$450左右,再平啲我覺得抵,splatoon我mk好景買美428左右

邊度仲有正價2340買

知就唔會有呢個post出現

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞