[正價2340][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[34]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
https://beetlesdesign.shoplineapp.com/products/nintendo-switch-neon-blue-neon-red-console-games-and-accessories-bundle?&locale=zh-hant
哇 好抵食 快d搶

正啊

狗衝!

頂你地識咩丫
人地依個係減價黎架
依個價錢「蝕左」添呀

[member有無人知元朗幾錢? [/member]

呢層真係唔知

尋日見有人話有40
但唔知係邊買

ssp掛

冇link唔知買邊隻
好似不是每隻都用到

依兩隻都得,我自己用緊oivo果隻

oivo幾錢

好似得幾款3.0得

我都有睇過e 2款
不過佢係插落盒仔度駁電視先用到
我想直接駁落部switch 度玩
Btw 唔該咁多位巴打先

呢層真係唔知

尋日見有人話有40
但唔知係邊買

ssp掛

冇link唔知買邊隻
好似不是每隻都用到

依兩隻都得,我自己用緊oivo果隻

oivo幾錢

好似得幾款3.0得

我都有睇過e 2款
不過佢係插落盒仔度駁電視先用到
我想直接駁落部switch 度玩
Btw 唔該咁多位巴打先

我明你想要呢款呀嘛
https://www.apple.com/hk-zh/shop/product/HJKF2ZM/A/belkin-usb-c-%E8%87%B3-gigabit-ethernet-%E8%BD%89%E6%8F%9B%E5%99%A8
都係果句
唔知work唔work
想買多對Joy-con想問下幾錢到?
因為返工 所以無時間出去睇 thanks
想問下
之前部機可以connect到屋企wifi

但最近無啦啦唔得,已經無改過任何野

可以點做

Restart
想問我係機1玩完mh
可唔可以將個save過落機2
想問我係機1玩完mh
可唔可以將個save過落機2

機能上個d問題研究去返主機個討論post

[Switch/3DS討論]|Mario賤兔中文版/Sonic Mania/MHXX已出|(56)
https://lihkg.com/thread/377059/page/1?ref=ios
想問下
之前部機可以connect到屋企wifi

但最近無啦啦唔得,已經無改過任何野

可以點做

Restart

都唔得,唉

係咪 5GHz Wifi ?
Set 個WiFi Channel去36-64 or 100-140之間

2.4GHz 就應該無問題

有冇人知splatonn2香港賣緊幾多
日本賣緊408hkd 係咪應該入手

日文版$360 左右

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞