pixel 出到咁樣真係買得落手?!

255 回覆
24 Like 281 Dislike
粒 tensor soc 廢撚到
2024年尾出 但只係得 8 gen 1 / samsung s22 水平
人地過多個月都出 8 gen 4

唔好講 qualcomm
直情係廢撚到連 mediatek 車尾燈都追唔到
唔知點解Tensor要cut兩粒A720
Exynos 2400有5粒
你個名
無計,太側重技術
反而apple 就側重設計無技術
所以三星最好,攞中間位有技術又有設計
一出即睇到台狗幾多打手
個個話好驚豔 驚你老母豔
部機真係幾柒
買唔落手
佢仲要係cut高頻嗰兩粒
Cut A720係可以減peak, 但係會令到整體efficiency降低
超越蘋果,授權蘋果,帶領蘋果
上年見賣好多廣告
又有pasmo Google pay
所謂細機但連iPhone 8都細唔過
基本上呢啲影相拍片能力對唔喜歡影相又唔係做呢啲嘢嘅人來講根本係多膠魚嘅功能
人地買部手機要買一部自己唔需要嘅功能手機,講真呢啲嘢算係強迫性消費嚟佢唔係免費送係佢賣點嚟。
而家手機最重要嘅功能係聯繫同接觸,佢可以聯繫到啲咩東西同連接到啲咩東西應該先係最值得買嘅手機。
咩台有volte?
佢咁樣玩法
下年比佢轉到TSMC 效能都話差過同期U
抄咩
抄呢個?
成日留意人地用咩電話啲人都好kam
唔洗問, 而家擺明唔做香港 生意
樓豬:抄動態島
咁講真
平時大家都成日笑Apple抄Android啲AOD, 120hz啦
Android俾人笑番轉頭抄iPhone午餐肉邊真係咁難接受咩
日本買返香港用得唔得?
拎影相打飛機我諗ifan都稱得上始祖 直情笑埋相機話咁大部好重一部iphone夠晒
只係比人屌打完之後先無再拎過出黎講
同埋 NFC 就係gn果時加上去
當年ifan仲笑nfc無用
其實用唔到Ai, 仲值唔值得買?
可以望下8/等10
唔知pixel 9pro /xl 有無aod display 呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞