pixel 出到咁樣真係買得落手?!

255 回覆
24 Like 281 Dislike
apple咁落力做marketing,市佔率一定高啲,但呢幾代由10開始都無咩創新喇,呢啲就算apple fans都知,只係屌完都繼續買
面對現實啦死毒撚
真係冇咩創新
一粒CPU 搞到INTEL 差唔多收哂皮
puxel弱智仔幻想太多 除咗apple仲有大把選擇, hardware好過pixel成條街 用埋三星啲垃圾u 連S8 gen 1+ 嘅效能都唔知有無 更加唔使提更快嘅apple A17 pro, 更加唔使提更更更快嘅S8 gen 3 , 除咗iphone亦都有大量an 更平更好用,唔講iPhone 連上一代既s23 都係全面好過今年嘅pixel 更加唔使提今年嘅旗艦機
擺明唔做你香港生意
死啦 我覺得幾靚
但粒cpu好重要,S24 cpu 勁過 pixel 9 好多
下代咪轉台積
可能下年先換到機
google不嬲都係玩software多由nexus開始已經係
係pixel先開玩相機屌打當年部4a 二千蚊但影夜景屌打唔少貴機你唔講
apple硬件勁 但就年年都一鳩樣無進步無新意 仲要上年先開始有得影月亮
所以ifan都係去玩番vision pro啦
硬件唔係
不過啲功能值
software邊到7?
想像到你想像嗰個傻閪樣
同啲毒撚幻想女神打飛機應該一樣
你唔識設計可少收收嗲
但係粒Tensor G4就連8Gen2都比唔上嘅...
買黎做乜鳩
都無晒賣點
賣點咪推幾個services 出來
過幾年自己親手收佢皮
這就是google
真 用過3叔 htc pixel
用完真係返唔到轉頭
佢做幾樣嘢已經可以屌打其他手機,啲手機來來去去都係玩Apps但手機最主要玩能力apps都係想增加手機嘅能力,但佢地完全唔識諗或諗唔到手機嘅能力,認為手機嘅盡頭就係小型電腦
software可以

係改到鏡頭太肉酸啫
講中一隻公屋idog

如果想買應該買邊度水最平? 日本?
我其實覺得fold 個size 幾好
但太貴加水機 唔敢
未用過pixel

覺得部pro /pro xl 幾好
又怕貴又唔敢冇保
咁驚嘅話去領域買貴啲算啦
日本買要Google Store買 送去酒店 冇得街舖買
日水影相有聲
建議你去pixel post追post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞