週日有超過700名非法移民乘坐11艘船穿越英吉利海峽抵達英國,為工黨上台以來的最高數字!

175 回覆
106 Like 9 Dislike
咁工黨對於非法移民有咩政策?
同法國一齊打擊蛇頭?
始終英國先過巴基擁核,錯唔晒
你油瓶仔同哎呀老竇呢臭閪蚑那賤蛆

13 August 2024 0
乜今日英國唔好天咩

Keir Starmer 'expects' sunny weather to bring more small boat crossings this summer
因為大家係aim 0 嘛
只要一日唔達標一日都會嘈

佢依家個問題係連走出嚟講我地有辦法
只係執行需時都唔敢
因為呢排嘅動蕩佢都好清楚唔係浄係關於small boat 或者其他II
而係整個移民政策

如果佢出嚟再講返大選時嘅說話
強調要繼續收難民 只係打擊偷渡集團
勢必火上加油
於是唯有冷處理

咁冷處理
啲人覺得佢不作為都好合理
因為aim 0係不可能
之前夠吹到脫歐無哂難民 secure jobs 唔使再使冤枉錢
脫完班leave撚無哂影

脫完歐仲慘,無人同你分擔難民
伊斯蘭學者:真主允許穆斯林男子強姦非穆斯林女性以羞辱她們
https://lih.kg/3761209

女拳左癌的天堂來了
香港都係啦
都唔明點解連登手腳咁緊張英國
香港個就話土生土長
係咪想重選?
都係嗰句
問題唔只係佢依家個數字係乜
而係佢話唔到畀人知佢會做啲乜去應對

其實大選時都有問過佢
佢淨係話預計II 會大幅減少
但無數字無roadmap 又無時間表
自己都講唔到要幾多時間交貨
咁梗係日日被人追
又一班移英撚
14 August 2024 107
英國真係變到成個廢物咁
之前講過會用幾千萬鎊用三年去再教育啲國家 但我對呢個計劃極度有保留
https://www.gov.uk/government/news/uk-steps-up-work-to-reduce-illegal-migration
教咩育呀
個堆國家都係貪污腐敗政局問題
根本就改善唔到
所以我唔覺得呢個計劃會改變到啲咩 完全就係浪費納稅人嘅錢 自己經濟都搞唔掂仲想去改變人哋國家
之前Tories話做 negative PR喺窮國唱衰英國移民生活個計劃可能仲有效
唔知香港文滙大公有無收英國政府錢
以前未有咁多報導個時會炸番佢地轉頭令佢地呢啲垃圾種族驚西方世界

你入得西方世界一係就尊重西方文化價值,而唔係而加宣假誓入藉再 R 福利再推佢地既垃圾 sharia law
15 August 2024 0

又唔好天?
16 August 2024 0
清零
17 August 2024 492
18 August 2024 22

英超開季 坐small boat嘅男醫生都想去現場睇
19 August 2024 206
27 August 2024 525
28 August 2024 614
29 August 2024 211
30 August 2024 408

趕住過嚟睇雙紅會?😅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞