週日有超過700名非法移民乘坐11艘船穿越英吉利海峽抵達英國,為工黨上台以來的最高數字!

175 回覆
106 Like 9 Dislike
左鳩只會spin去tories養有錢人,同埋屌王室,所以國家先冇錢
巴基斯坦?
其實歐美轉左型 唔再係靠盲無勞動力
今日對整體發展有利果D叫移民 唔係叫非法入境
移民係經過好嚴格既篩選 每年有數量限制去確保佢地融合社會
非法入境係不受控 將壓力射左去普通社區

如果你用「美國都證明到呢點」黎做論證
請問駛唔駛恢復黑奴制? 美國都證明到黑奴對社會整體發展好有利
事實係如果服務通脹高,大量引入illegal immigrant 係好有用

https://youtu.be/C9aylAHKrik?si=18H-yfue_WI51zTf
karen: 又係男人
幾多人黎係其次
瘋狂生仔先係重點
同碰瓷同一道理
成班男人又準備強姦
唔好唱衰英國!
極咩右姐, 你邊句睇到我覺得身份超然, 我純粹唔撚鐘意喺回教國家生活唔得嫁咩? 鐘意回教做乜唔直接去伊朗阿聯酋
蛔豬死返去包頭國啦

坐火車差唔多時間
不過最好啲白痴會員幫人俾來回錢先好叫人坐火車
有咩問題?
多D人黎建設大英帝國
真主冇叫過你哋移民喎
去到2024年除左弱智仲有咩人信英美果套所謂民主? 現政權不斷用行政手段打壓政敵, 不斷放寬選民資格, 只要政治上立場取態相近就俾佢有投票權, 咁樣就可保自己個黨千秋萬世. 不斷炒作爭議大但對社會發展毫無作用嘅議題, 例如BLM, LGBTQ+, ME2, 將社會資源消耗喺無日無之嘅意識型態紛爭, 然後等夠鐘將呢啲野變成選舉議題, 愚弄大眾糊混焦點, 用政治正確黎掩飾自己嘅管治無能. 所謂民主選舉根本已經變成擺明搵笨嘅定期馬瘤戲.
真主叫佢哋侵略全球
將全世界變哂穆斯林
唔比非法移民入黎英國運作唔到
笑撚死人cls
繼續助養非洲兒童啦

未來的世界是他們的

而你族的孩童呢?長大後被他們欺負就別投訴了。是知道BLM
你係連登揾左派算唔算打稻草人?
非法移民=移民
班非法移民最叻搞人肉炸彈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞