週日有超過700名非法移民乘坐11艘船穿越英吉利海峽抵達英國,為工黨上台以來的最高數字!

175 回覆
106 Like 9 Dislike
bobs and vagene
自己都搞唔掂,大愛左撚
一車車律師,醫生,護士,工程師,太空人湧入英國
有咁多人才係 英國國民嘅福氣
美麗新大不列顛
到時香港咪變盧旺達,專收英國爸爸唔要既難民
如果香港無回歸
去殖民時就有得揀入英定獨立啦
https://www.gov.uk/government/publications/migrants-detected-crossing-the-english-channel-in-small-boats/weekly-summary-of-small-boat-arrivals-and-preventions

Migrants prevented 758
Events prevented 27
嗱嗱嗱 我地有做嘢㗎 吖唔係 係法國個邊有做嘢 已經阻咗一半㗎啦
唔知直布羅陀有冇收蛔
有得揀獨立?憑咩?憑你移英移加移澳港人口講愛香港但走佬比誰都快既口技呀?
拉返700個白人去坐監咪人口net zero
本地人就捱通漲,冇貢獻嘅力架就公費包食包住(酒店)
本地人好難冇不滿
我係反對工黨既,所以一早就知佢地只識吹水,做野一定會仲衰過保守黨,有錢佬中產都同我一樣睇法所以先走咁多
啱呀,你認真講佢地係非法,你就係極端右翼
地方難民需要性愛
咁好準備 都唔似難民
個個着晒救生衣,以為划艇比賽
其實專業人士會得閒玩抖音?
非法定合法睇執政黨,佢地肯派visa就係合法,唔係嘅話bno visa都係非法。
無美國搞鬼, 就唔會有咁多難民喇!
等啲難民強姦左膠 強姦佢哋啲仔女 親人就啱
咁其實就算無咩BNO救生艇都輕鬆過去
移民同非法移民係兩樣嘢嚟
攞光環,企道德高地,不嬲易過講真話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞