週日有超過700名非法移民乘坐11艘船穿越英吉利海峽抵達英國,為工黨上台以來的最高數字!

175 回覆
106 Like 9 Dislike
一個月前:
工黨: 上手難民政策冇用, 我一台就取消! 我地由問題根本解決
左鳩: 岩啊岩啊, 送咁多錢比人收難民 有鬼用咩 都阻唔到人入黎

一個月後 700名非法移民乘坐11艘船穿越英吉利海峽抵達英國,為工黨上台以來的最高數字:
工黨: 你地右翼反移民法西斯! 拉鳩哂你地
左鳩: 屌 你地極左
一個月前:
工黨: 上手難民政策冇用, 我一台就取消! 我地由問題根本解決
左鳩: 岩啊岩啊, 送咁多錢比人收難民 有鬼用咩 都阻唔到人入黎

一個月後 700名非法移民乘坐11艘船穿越英吉利海峽抵達英國,為工黨上台以來的最高數字:
工黨: 你地右翼反移民法西斯! 拉鳩哂你地
左鳩: 屌 你地極
GE 果時嗰班護航友去撚晒邊
依家中晒回力鏢🪃
好快有民團守海岸線
之後英警又拉哂D so call 極右
不出兩年就有第一個擁核伊斯蘭國家
移英撚真心有排受
嗰班vpn移民撚分分鐘仲係香港住緊公屋

係嗰班廢人先會做榮譽英國代表

最好笑,嗰班精神榮譽大英代表唔係幫英國人講嘢,係幫個政權講嘢

成班精神榮譽英國藍屍
如果香港無回歸,會唔會再變第一收容港?
其實偷渡左過去就有居英權? 定當難民處理唔會遣返咩?
美麗新..
左膠工黨
其實上星期啲零星騷動嘅都集中England North發生
你叫佢地去South coast,即係Small boats登陸點一程都五個鐘以上車程

跟住波台會員只會用講中文話邊個邊個點解唔撐
Tiktok 上面一堆high educated 既有色人種,不斷撐移民,話自己係律師,醫生,護士, 話唔會搶d低等白人飯碗。 又有堆白人撐話自己朋友都係移民,但對社會有貢獻之類。

其實除左一d 好low educated 既白人, 有好多白人都表明係唔支持個d 黎拎福利既人,姐係極大部份係堆非法移民。

但一堆人湧出黎話好多移民係有貢獻,都無真正正視 非法移民做成既經濟負擔同治安問題。
Tiktok 口水西其實真係同街邊乞衣差唔多
申請做難民
一日未有結果前都唔可以趕走
基本上佢哋上咗岸九成九都係會申請做難民,而申請難民嘅過程係包食包住
其實非法移民對整體發展好有利,美國都證明到呢點
你口中嘅非法移民,好快會變成合法選民,而且係英國主流選民
準備信回教啦
9成都係男人
民主社會,大家話脫鈎咪脫鈎
勞動人口唔夠,啲錢同埋人又唔會天跌落嚟,唔俾非法移民入嚟,英國運唔運作到啊? 班極端右真係好弱智,覺得自己身份超然理所當然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞