週日有超過700名非法移民乘坐11艘船穿越英吉利海峽抵達英國,為工黨上台以來的最高數字!

175 回覆
106 Like 9 Dislike
個下至少都係國際人道救援行動
依家係埋下製造人禍行動
12 August 2024 125

英國國民又喜迎多百二位男醫生 男護士 男律師 男工程師
Ethiopia 唔係係正教
Sri Lanka 係佛教
珍, 移英
事實係,不過無乜人講
香港係有好多盧旺達難民
政府都有照顧佢哋
男權又扮盲,又食自助餐
一早氹晒證件落海
等你reject都reject唔到
當真係reject到又唔知遣返去邊
當知埋遣返去邊又可以話原本國家人權記錄差有危險
當證明到遣返目的地好安全上得機
又可以突然消失打黑工

基本上一上到岸經已嬴咗
NHS begs teens to become doctors as applications drop 12pc

一船船男醫生 NHS唔使求人啦
越南同印度都唔係
伊朗走出嚟應該都係正常嘅
有7xx illegal immigrants
同時prevent咗相若數量嘅illegal immigrants
另外就係可以睇time series嘅數字
2021/22其實係可以去到一日1500 prevent 1000
所以一日半日唔使呱呱嘈
同埋要科學啲 係咪因為工黨執政 所以有700
咁同樣道理 係咪tory所以有1500
如果只係販賣恐懼只係唯恐天下不亂
申請做難民必須勞動 工廠乜7 都好 20 年勞動先有身份證 PR
唔肯工作就要送返去
因為有難民朋友同屋企人係英國
左膠係唔會有logic
有logic就唔會做左膠
玩TikTok邊有正常人
講tory 時有幾多係無意思的
因為依家係labour 擔旗

正如tory 擔旗時labour 都係將所有問題指落去tory 度
啲人都係照受之後走去投labour

總之問題仍然喺度
大家只係睇點解決
大選時個個都吹得就唌
依家贏咗嗰個都好合理要找數

Starmer 話要從打擊蛇頭著手
但啲蛇頭船都唔坐唔係英國人又唔入英國境
真係想知佢捉到幾多個
其實我意思好簡單 我唔係要blame tory
但我唔明點解700就大鑼大鼓
同埋人哋上咗位先個半月 政策成效應該係用一個長期嘅時間線咁睇(lets say 3-6個月)而唔係一日半日
事實immigration flux個數字都大升大跌 有時0
而家反移民咁勁嘅時候 我會問點解要特登講一個數字 但無參考值 亦唔大參考價值
包容
咁越南人又無中東佬咁懶,同埋東亞人近親,好多越南妹都好正
洗撚BNO5+1
洗撚中國人投資移民2000千萬
法國又點解要同你打擊
佢地離開法國人去英國
法國人仲開心
仲要傻鳩送埋錢比法國佬洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞