王晶:拍攝《功夫》時周星馳趁洪金寶睇醫生即換人,聽聞當時周回覆「你唔使返嚟喇」

286 回覆
14 Like 123 Dislike
原祖追女仔都係咁翻炒英雄本色嚟玩
睇佢嘅戲唔多唔少係睇佢同配角嘅互動

要配角互動得起,接得到佢拋出嚟嘅波,佢啲戲先有效果
所以周星馳功夫後都係同中國d人合作為主,香港要得罪都得罪晒
如果佢做嘅野一人就做到個作品出黎(例如畫家)就真係可以唔駛理呢啲野
問題係拍戲唔係
所以藝術家脾氣得藝術家先有資格有,因為人地可以一人創作成舊作品
但元華嗰陣都係做開奸角,唔係做丑角
佢一向計得好準
好似今次開個youtube
佢要講回憶,拎返佢本書由細個老母俾老千呃搞到要去無視寫笑講起都大把野講,內容一樣好聽。
不過佢都知你班友係想聽佢講星爺
同埋達哥真係唔似識功夫
元華一擺手個白鶴亮翅靚到
唔係得唔得,周星馳要求高,打佢都自己,堅係用元華啦
王晶尻up就算罷啦,屌你老母
佢之後入tvb做主角啦
食屎啦王晶
奶共狗

周星馳就算點片場暴君,點孤寒都好
2019年以來都無公開奶共啦
成日爆料好正式
你係現場
之後都冇部得嘅,佢之前嘅成功好多人都有份
係呀, 不過王晶都好鐘意佢d 作品
佢講得應該係堅
做疆屍嗰套係之前
我記得係本身係預咗達哥但因為咁啱沙士所以唔可以開拍
但到後尾拍得但因為達哥同人簽咗要拍劇撞咗檔期先無合作
後尾美人魚都有邀請佢拍但因為個陣身體唔舒服所以無拍
賭神賭聖之後既戲都已經係垃圾啦
周星馳唔奶共?上曬央視話要港產片要說好中國故事, 咁周一定係暗黃啦

王晶反國教嗰時有公開支持黃之鋒

咁不如兩個打和啦, 一定係大家都係賺藍養黃
冇冇冇....周星馳一定係暗黃
無話佢唔係垃圾呀

只係佢拍垃圾都有人睇嗰下你又真係吹佢唔漲
希望佢搵到大錢,都戥佢唔抵,可能我睇唔多呢類嘅書,我覺得已經係最Top 了,刷咗5,6次了,希望佢搵到錢,出埋結局就仲好(結局要求唔高,合格都得,唔好似game of thrones 就得)
觀海雲遠4個主角都好鐘意,只不過覺得楊肅觀呢條暗線最正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞