[27] 電單車討論區 (134)

850 回覆
3 Like 0 Dislike
我自己用緊hp
不過講真日日都係返工放工 冇咩點睇過 😅😅
所以下次再換反而想carplay 導航 胎壓 cam 一體成型
最少都可以用盡d 功能
(ps 睇得playback 都唔係好事 所以唔睇好過睇)
636 公廁樣不了。同埋KAWA車啲QC…
Kawa 咁差咩?
揀部自己中意啦
我就揀636起碼新又平
平買平賣
Cbr600rr 炒價加品牌效應唔值
同埋個人覺得不論新舊款佢個車尾seat 位太長出過尾轆
望落好鬼老土
至於公唔公廁,係我角度就日系3大廠都係咁公廁
600四缸新車/無咁舊既根本無選擇R6 636 600rr
鈴木係香港收皮咁濟
鈴木 香港選擇好少 連帶2手 都冇咩盤
我想睇下現車8R 都唔覺條街有人揸
出試車片又會有一堆屎忽鬼出黎評頭品足,話人揸得屎,又話講得唔啱,根本冇討論空間
Suzuki頭燈算啦

依個圈太多依d老屎窟,下下都話人講得唔岩
MK仔又多(門檻低),根本唔會有26 youtuber做得住
雖然有啲真係無料
我覺得無料嘅自然會冇人睇。多人睇嘅自然有佢嘅好睇之處,可能佢喺車嘅知識上無料,但拍野有料嘅話都ok呀,唔係個個揸車都係要好似龍sir 識咁多野。

我覺得拍26片同拍foodie 其實差唔多,你具體形容到部車有幾好食已經有一定嘅觀眾,如果講到食物嘅背後烹調手法,車嘅機械運作咪當bonus。

當然,最後都會有人跳出黎話班utuber幾廢幾流,但我想講嘅係,試過拍26片剪片真係一d都唔易
有啲真係學下揸車先
收咗錢就唱好
頭先我喺觀塘推架車上行人路巷泊
點知轉身就遇到黑驚
佢叫我唔好撚郁,⼀郁就告我危駕,
最後抄左張320

我想問,我無著車,我上行人路就已經掹咗車匙
咁嘅情況都會告到危駕咩?
100%告唔入 不過玩鳩你冇成本
開旅行團真係好好搵
阿豬阿狗都係明星帶團
個個教車嘅都變大明星
其實好多唔係交通部嘅都唔熟交通例 喺度鳩up
危駕就點都告唔入架啦 不過320 450就點都有辦法做你
都係個句,告唔入還告唔入,但係佢玩9你真係無成本
Ching 我想問ducati係咪冇得睇油量
香港車牌台灣租唔租到黃牌?
台灣租紅黃牌應該煩在邊間肯租比你
panigale無
好多都比
新手一問 請教下行啲落斜大弧灣係咪唔可以用尾迫 啱啱試咗個車尾好似飄一飄咁 嚇死
正常入左彎唔可以比逼力
但係架車愈流愈快
正常唔係engine brake 會拖慢
會唔會你唔覺意拉住離合器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞