[27] 電單車討論區 (134)

850 回覆
3 Like 0 Dislike
我都唔知仲算唔算可能架車已經喺停車場俾人偷左
交低車匙 我幫你處理咗佢
架車要攞去車房整,gogovan 5.5載唔載電單車
備注講到明有人接就得
不過就好似犯法
但係好多人都咁做
R6都係我學牌個陣嘅dream bike,揸咗幾年之後都仲係我dream bike(如果香港有track嘅話)
而家新dream bike係新版Suzuki Katana/Kawa Z900RS
thx
有冇4缸車啱新手 要made in japan
toyota rav4 hybrid
The RAV4 Hybrid is powered by a 2.5-liter four-cylinder engine bolted to a continuously variable transmission and assisted by three electric motors.
佢只係唔想出街撞車
有人同佢一樣咁型
比死氣喉焫到 已經大半年
仲係有個印喺度 好深色
摸落去又冇咩特別
點樣先可以褪色
熟咗

應該去問吓皮膚科
或者整形外科會有幫助啲
夠實用,又慳油
男人老狗咪由佢囉
之前揸部r6做腳兩年冇問題
好似有d 藥膏可以褪色 但要好長時間
我都有 但冇理 反正唔痛
有冇ching揸過dn01 同nm04呢兩部
係咩感覺
我見冇咩人講呢兩部車
第一代dct車 兩架都絕版 無乜人有
想試類似感覺應該nc700d 最似
各位師兄有冇電單車保險介紹?P牌仔
間間都差唔多,就係唔好幫襯鴻朗,出左名臭串
我上網搞 用holdcover P 牌400cc 約16xx
P牌仔問下各位ching,今晚喺吐露港乖乖地行慢線65-70絕冇超速,俾架白色車推,夜晚車少空曠隔離線冇車都唔爬我頭瘋狂推我推咗差唔多五分鐘,係咪都幾firm係隱形戰龜
隱形戰龜如果冇響燈閘停我,係咪即係冇事唔會話過幾日收信之類,唔想加監
其實香港啲老隱都唔隱 都係黑色銀色5系wagon
好似都未聽講有加新車
學下越推越慢
屌你啦 咪教壞人 你估你46啊
越推越慢撞落黎命都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞