其實日本自駕高速大家正常行幾多?_?

539 回覆
81 Like 11 Dislike
真!我去河口湖揸架 note-e
行緊你呢個速度,隔離啲 k-car 可以過我頭
dklm 660cc 點都係可以咁快
你真係未見識過...
肯定無吹,你點知人地改左乜
我經驗都係有啲 kcar 好撚柒快
好多人都有唔同意見
我覺得好睇地區嘅
去啲鄉下地方咪少啲人劈車
去關東個邊咪多啲囉
講慢喺關西你想快都快唔到
車又多,快線撚更多,貨車佬更加係仆街

東京就普遍都快,去遠啲就更快
夜就市區都快

( 市內個啲高速真係會有人跟牌行 60 ? )
入滿呀唔好賴醒啦 講得咁就緊係
飛到即日用晒成缸油啦
每日跑至少150公里以上行sport mode同用某個速度

渣車渣幾多日入幾錢油係睇你行幾遠
及踩到有幾快 及車種

新潟至魚沼市或湯沢 即日來回
用佢地講果個速度 北陸高速近新潟往南一入高速可以係無車 任你跑、咁的距離一定無左大半缸油啦

你少係日本揸車 就覺得唔痛
你得鳩閒成日要揸 就會就住就住唔開咁快

我就想睇下揸過車的師兄你有無試過為左趕時間係結左冰的高速路開超過160

最後想講Keep住開咁快會好攰
你話幾分鐘或者為左追日落去某景點趕時間跑咁快就有可能、開足半個鐘以上咁快我就唔鬼信
開到咁快跑全日3-4個鐘車程都無大半缸油啦
最後想講係成田同富山都見過有隱形戰車捉人

每一至兩日咁満タン
入得油多 你同行唔屌你就假
你行足十個鐘都好快添
你一個人揸定成班人先
開幾多日車?
開乜車?
講到好似日本揸車幾千円搞掂咁
揸緊高達
150 up , 已經係最慢嗰個
揸咁耐d貨車佬都好有禮貌讓你
好快揸㧂入慢線比你過
Highway star
司兄識d野喎
依d好玩,好似玩rolling start咁
單線個時架架車拉開哂,一見超車牌就貼返近前車,到雙線全部車地板油起圍爬頭
Demio
法拉雀120-140
我下次去都打算租mx5

沖繩風景一流,我見到都幾多人揸開篷車
路唔算複雜,指示清晰,
高速平,泊車幾乎唔使錢
以為連登仔吹水,又真係有圖渣到190
好撚野 寫個服字比你地
+1呢段路好撚辛苦 好想完左佢
100已經搖
Hustler都行到140啦
係啲連登on9仔日日話冇力冇力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞