[26]考緊26?你問我答 (57) 學神傳說

547 回覆
1 Like 1 Dislike
你又唔係趕住要學牌練車
不過一個月咪即係佢幫你寄不如我幫你寄我收返你錢啦
有閒錢出下都唔係問題嘅
我嗰陣因為要學埋10 18 20先唔出咋嘛
因為轉彎車速唔夠
要夠速度有條件挨落啲,否則太慢想跌我都會想落腳

平平地試下租架locobike練下轉角/路口轉彎
大顛ching你差咩考哂可以考到嘅牌?
你之前係咪考左46先考26同total洗左幾錢?
得罪講句,駕院啲1vs1堂真係有用,仲有得用靚車
我差20未考然後20會送19

冇實數, approximately 4萬? (2萬2牌, 2萬3牌)
啱啱上完堂 做到啦
而家轉彎順咗好多 多謝指教
我諗我應該會轉自動波
26既自打八字難啲
唔同46係自易啲
何sir你而家玩成點
下個月中考強制
仲有c堂未上
如果肯多補堂應該過到強制試
但係唔想用時間補堂+綿羊仔普通代步已經好夠我用
已經見識過棍波後想轉返自動波
仲有成個月唔使咁快諗住放棄啩
話就話綿羊代步算數 但真係話唔定將來會後悔㗎

你而家衰邊樣
自動波一樣要補堂
自動波油門仲要好似冇棍咁溫柔
其實真係無乜所謂
揸車最緊要自己開心同舒服
棍好玩好多,到路試個時有棍易揸好多
幾多錢一堂
想考26出部電羊返放因為 本身搭車要1粒鐘
search google map揸26只需30分鐘左右到公司 比起搭車快一倍 有無過來人可以分享下係咪爽好多定後悔緊?
想考26出部電羊返放 因為本身搭車要1粒鐘
search google map揸26只需30分鐘左右到公司 比起搭車快一倍 有無過來人可以分享下係咪爽好多定後悔緊?

打漏字
揸26要頂得順日曬雨淋, 冬天凍到仆街, 落雨一樣
但係揸26係爽嘅, 個感覺同我揸20嘅快感都唔一樣

建議你路試租車揸下唔同情況嘅天氣再決定, 好過你一炮過買咗架車之後後悔
電26真心未普及, 除非你可以好方便咁可以充到電
你仲要諗泊車問題
又要諗自己鐘唔鐘意揸

如果上述問題你全部OK咪OK
曬既話都ok 大雨著雨褸加水鞋擋唔擋到九成?
主要應該泊車問題 想出電車係因為見有d款可以拆舊電出黎 諗住搬返公司充
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞