點解咁唔想陳夢贏

387 回覆
156 Like 22 Dislike
上面民情我哋點會知,只係回應返樓上位清問點解同樣係中國會唔支持,唔好講到中國咁完,就自己香港已經一大班cctoy連自己香港運動員都要批鬥啦,何況咁大個中國
你想表達咩
王曼昱fans應該要支持陳夢?
依家講緊陳夢個位點得返黎
輸贏係上到場再比
依家係場都無得上
開個post問點解世界盃唔想王曼昱贏
你又點答啊

講緊孫粉呢啲乒壇毒瘤係人都噓
問題出自孫粉唔關對手做過咩事
講緊孫已經贏咗班粉絲都噓對手
咁撚冇品嘅粉絲最好就佢哋支持邊個邊個就輸
https://youtube.com/shorts/kBJbiCiapm8?feature=shared
上次陳夢係東奧後少有地贏到孫,頒獎發言時都比孫粉大叫只係靠擦邊先贏

同埋王楚欽既粉絲平時又係屌到樊振東死,之前樊振東既個人資料唔知比邊個放上網騷擾,樊振東都出黎鬧飯圈文化,話自己只係想用一個運動員
咁靠佢哋答喇
係,之後發現孫晚晚都被領導大滿貫,最後第三名嘅日本妹攞冠軍
孫班小學雞粉絲最on9
出奧運名單前個個屌王曼昱 甚至造謠王曼昱
世界盃王曼昱離場係度喝倒采
因為從來對孫最有威脅只有王曼昱
單打名單出咗之後 個個孫粉都好開心王曼昱俾人ban
因為冇人可以阻到孫攞大滿貫
點知阿姐咁爭氣
而家孫冇咗個冠 啲孫粉又扮曬嘢話王曼昱冇單打好可惜
當初笑尻王曼昱冇得單打 話王曼昱啲粉絲係度嘈唔公平好on9
而家狠不得時間倒退王曼昱可以上翻單拉 甚至開始話王曼昱真係受不公平對待
中國隊頭嗰幾個實力都差唔會好遠,但係抗壓能力就好明顯陳夢勁好多,冠軍係實至名歸
睇嗰一場比賽就話人哋抗壓能力好 實至名歸
話佢搶走左後輩王曼昱既單打名額,上屆東奧贏左金牌講左句“我既時代終於黎喇”,又被人插佢串貢貢,亦都因為佢係黃曉明表妹,有傳言就話佢係咪有後台靠山先有咁多機會
上屆東奧,都係佢贏孫穎莎,如果咁睇,反而係孫穎莎有心魔,場場4-0又點,對著心魔即刻腳軟
今次用實力反駁返
講到靠機會就可以贏到奧運冠軍,支那 d 網民同連登仔一樣: 其實唔難
腳軟定扮腳軟
cAo
假膠
陳夢球技,態度都抵讚賽後訪問都話多謝觀眾支持,其實佢明知冇人撐佢,但有大將之風
你講到陳比人噓係因為黑咗王, 咁王比人噓係咩原, 請幫忙解答
痴線,大家都中國人都攪分化,我覺得中國體育會要國家委員會整頓一下
要捧女版 陳同佳三白眼??!!
我媽撐鄧亞萍
我覺得純因為佢樣衰,孫穎莎好樣啲
掉左佢啦
陳夢要好似文穗,告別乒乓波,無仇報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞