點解咁唔想陳夢贏

387 回覆
156 Like 22 Dislike
扮晒正義 根本對手係邊個都噓
原來咁多人唔知陳夢靠黑哨拎單打

一開始奧運分數周期公佈計23年5月8-24年5月7

24年3月突然宣布拉長到5月14 要計埋沙地個WTT

同時24年3月宣布增加外戰輸波扣3000分 輸內戰扣1000
(23年5月-24年3月既唔會扣)

仲未計成個奧運周期 王8冠 陳1冠
計到5月7 王輸2外戰 21,22年 陳輸4外戰(22,23,23,24)
計埋內戰 王輸18場 陳輸31場
雙方對賽 王8-2陳

王領先左9成時間 男個邊都已經定左人選

女個邊一改再改

王曼昱咁岩就係輸左臨時加既比賽外戰 又咁岩呢個突然加既規則 就無左個名額
我無講過佢俾人噓係因為黑左王
而係講佢個位拎返黎有爭議
有爭議就會有人討論
莎粉噓佢關我咩事
我唔係莎粉3邊贏我都ok
好似比達咁,永遠都超越唔到悟空!!
咁孫粉又噓埋王? 王又衰咩?
依個po唔係講緊琴晚場波咩 咁你又話因為陳黑王
痴撚線叫陳夢讓round
孫粉係弱智 我只係幫緊第一頁話陳夢黑哨 被人圍屌個條友姐
俾人屌到del埋account
如果我係陳夢,我理閪佢地!!金牌我自己爭取到!我就係王總之,勝者為王,敗者為。。。
二揀一都睇唔出張圖係邊個
有冇在場香港人可以講下當時係點
因為奧運前贏到莎只有王 只有王對莎係有威脅 所以莎粉係會用盡一切手法踐踏王
陳夢應該賣慘接受訪問:我其實有腳傷。。嗚,都拎到冠軍。。嗚嗚嗚
衰在太勁太頑強 教練用盡一切方法都俾佢打到世排第二
睇見莎輸 觀眾靜晒個心好涼
人地中六合彩頭獎都係靠擦邊,唔通叫中頭獎條友唔好攞六千萬咩
痴撚線係咪食毒奶粉大食到個腦有事
技不如人就怪對手做乜唔讓

我係陳夢就要咁慶祝
更加益左莎啦 派個屎波既陳夢俾莎封后都造唔到,正垃撚圾返去打靶
得閒yt睇番上屆東奧先
咁樣搞串個party,希望佢一家平安
唔洗幫我加任何想法落去
我純粹幫第一頁被人圍屌個條友
孫贏好輸好 關我撚事
本身ban王曼昱就係諗住放個易打啲嘅陳夢俾佢攞最快大滿貫 中國隊要嘅唔係雙金 而係最快大滿貫 所以劉國梁黑曬面 冇諗過馬琳咁樣跣佢一鑊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞