點解咁唔想陳夢贏

387 回覆
156 Like 22 Dislike
一來陳夢已經拎過,二來孫穎莎之前每場都4:0結,一局不輸,大家都期望今次一定係佢拎金,而且本身始終後生當打人氣自然比較高。我都想孫穎莎贏,但我都同意大家中國隊唔應該過份偏心,恭喜陳夢
贏埋鄧亞萍
弱智 抵啦
莎粉:行開D啦,x你老母
由頭到尾都唔係陳夢黑手去改制. 而係改制本來就係唔想其他人入去.
陳夢只係打贏咗佢應該要打嘅仗, 但係一大班人就覺得佢應該要輸俾人.

因為係我哋改制佢先至有得入去

呢句聽落去同 因為係我哋落嚟消費 你哋先至搞得掂有咩分別. 永遠都係人哋嘅錯.
更加證明佢未有資格叫自己做大魔王. 就算佢攞咗奧運金牌都唔覺得佢值呢個銜頭.

張怡寧,鄧亞萍....... 呢啲真係怪物一般嘅存在.
的確係有改制 的確係幫陳夢出賽 。
但想佢出戰 唔代表想佢贏

2樣野黎 所以你既結論係岩(陳夢只係咁啱畀人擺上枱嘅棋子)

但人地講改制 都係事實
我冇睇看運動,見到美斯37歲仲紮紮跳以為個個都可以咁

原來一個國手27歲就可能最後一屆

係咪大部分球你運動都係咁
其實長髮 孫詠莎 啲圖真定假 睇嘅硬係覺得好似ai圖
上年紀都恰陳夢為中國老人出一口氣
最後贏到奧運冠軍證明教練有眼光
之後應該冇運行 落左場比人點對待都冇人再理
假 佢無留過長髮
全部都係AI PS
攞唔到奧運金牌, 贏唔到大滿貫,又要等四年 班球好嬲
因為下屆可能退役
今屆俾佢拎都正常
孫莎而家先24歲
好鐘意睇爆冷反勝,王楚欽落敗都好睇,
可惜張本智和打唔低樊振東
大家中國隊唔應該過份偏心
你外人睇就話大家中國隊姐,實質人哋國情我哋又唔清楚,其他任何國家睇我地香港劍擊男女都世一都覺得都係香港隊都好值得慶祝㗎啦,你又睇吓香港自己圍內一個俾某台批鬥一個就俾人祝賀差幾遠
證明無內定
會唔會係個個都訓身孫穎莎
最後全場一齊跌錢
好慘好彩最後陳夢贏咗
個鼻同埋隻眼已經有啲唔同啦
小農DNA不嬲賤
27 應該可以打多一屆 31. 但真係最後. 乒乓波去到佢哋嗰個 Level 差好少好少就已經係贏同輸嘅分別.

張怡寧 28 退役, 鄧亞萍更加係 24 退役. 呢兩位前輩都係 30 歲之前.

不過呢兩位前輩都係以前嘅年代生活有磨練. 格主部電視都可以睇感受到殺氣. 孫穎沙坦白講未去到嗰個級數. ( 不過呢個都係普遍 95後有嘅問題.... )
莎頭班女fans同鏡班fans差唔多咁癲
馬龍後繼無人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞