點解咁唔想陳夢贏

387 回覆
156 Like 22 Dislike
嗰隻男人婆木口木面咁
On9 5句都係廢話 比賽就係要分高低 贏咪勁 勁咪值得拎金 就係咁 要讓牌既比賽黎做乜 真係低智力生物
領導事前應該落左order比孫贏
夢姐現在要自己承受返個人意志嘅後果
想知孫見到自己有呢啲fans有咩感覺
完全係幫自己倒米
今次個造神運動係最快大滿貫
433日拎齊三大賽冠軍頭銜
冇咗奧運就要等多千幾日
呢個記錄喺拎銀牌一刻就玩完
同馬龍無得打男單一樣
ching把口真係鳩up唔洗本
陳夢打埋都退役,孫永遠都係輸比佢做唔到王,中國女單名義上接唔到力,就算下屆奧運孫蠃都蠃得唔好睇
而家孫咪輸咗一場攞咗個銀牌話知你之前從未輸過世界就係咁運作
多謝自己嘅fans
話fans嘅支持係自己嘅動力
鼓勵fans叫多啲

基本上孫穎莎對邊個都係班fans都係鳩叫
所以唔好問點解陳夢係咁嘅待遇
吹到莎粉咁高尚不滿陳夢黑走王曼昱嘅奧運資格
事實上啱啱完咗嘅世界杯莎粉都係咁樣噓鳩王曼昱
本身支持陳夢 見孫場場4比0橫掃估唔到夢贏到

題外話果陣馬龍21年贏完奧運金唔打21世錦賽係咪都係比人逼 本身想睇佢連續4屆單打冠軍
原來咁多人都咁覺得. 尋晚屋企食飯 八個人得我一個支持陳夢.
我都想睇佢拎三連霸奧運
澳門世界盃孫粉噓王曼昱點睇
王曼昱嗰陣黑咗邊個嘅位要孫粉伸張正義?
好明顯陳夢嘅抗壓能力對得住個金牌
會唔會嚟個大轉彎,可能教練團一直喂緊牙夢食禁藥
就算你贏咗我都有 plan B
退得役啦 仲洗鬼食你後果

拎住2金 大把廣告 大把活動
清試吓代入,如果江b打牙朗,邊邊贏咗cctoy會慶祝,邊個贏咗cctoy會死老頭咁你就明
有咩後果
人民日報都中國拎就得
網民就撐夢姐多
根本兩邊都自己打
輸贏運動員自己都好尊重
呢種所謂大局為思想真係好難理解
又係, 現場個勢都係孫fans自己做出嚟

如果網民繼續支持陳, 比多啲壓力背後班大佬

相信佢哋都唔會咁明目張膽去攪陳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞