黃毓民正式回應自己炒車「瘋狂屌爆反江旻憓既人」事件

243 回覆
71 Like 222 Dislike
係咪批鬥風要起啦
咁2百幻人食老麥新包開始追究番未
用得「2百幻人」呢d柒term都係你咩料啦
是但啦
死廢老
條撚樣啞咗
係咩
佢依家啲post咪又係差唔多
[member]有幾多張圖係見到佢有like…
我諗緊會唔會係p…[/member]
元首搞咗個成功嘅奧運會 係咪要歌頌埋
包裝唔同 但嗰回應嘅套路邏輯同白兵嗰回應一撚樣
2009年既時空, 2013年既時空,
係無辦法同2019年後既時空相比.
2009年, 大把高登仔pound of 自己係中國人.
大把人覺得中國會俾香港有普選.
大把人覺得一國兩制可以五十年不變.
同樣, 台灣仲可以講九二共識, 一個中國, 各自表述.
你用10至10幾年前既時空去講, 還不如用明朝劍斬清朝官.
你要舉例, 請舉近期例子.

好, 閒話休題, 講返正題. 我地上次未討論完喎,
做乜咁快走撚左去? 返入去呢個POST繼續討論啦.
唔好講講下走左去先得架. 嗱, 俾埋link你,
唔好話唔記得左邊個POST啊.

黃毓民正式同奶台杜汶澤反面
https://lih.kg/CCQCGNX
no no no你講既唔係針對陸配, 而係有犯罪紀錄 / 黑社會背景,
全世界都有類似拒絕呢啲人入籍既做法,
但你估陸配個個都係犯罪份子或者係黑社會?
要點做先可以防止一個表面身家清白既陸配入籍?
間諜唔會喺個頭度寫住係間諜. 你點分邊個陸配係間諜,
邊個陸配唔係間諜? How?

如果你分唔到, 你用咩理由去同選民交代,
我拒絕你表面上身家清白既老公或者老婆入籍? How?
碌能從來唔會錯
比d掌聲自己
密通匪類
北上消費都得,點解元氣唔得
兩隻都係第五縱隊
條廢老不嬲係共產黨性格
死唔認錯
比佢執政只會係第二個中共
人哋YouTube Channel條片有讀自己論文
係打問號之前 可以做下功課
唔好睇一個人講什麼,更重要是睇佢做什麼,打左燈會轉右啊
主流意見笑死,出下街先啦
好撚肉酸囉黃毓民
仲想兜
以前,特別64前,都幾肯定仲開放過今日

你掉轉講台灣反而就啱
藍紅必反,唔係連登勝利口號咩?
呢個post主旨係想話黃毓民柒撚左,仲要死兜爛兜,顯得好撚樣衰
但扯到去咩共諜,咩收共產黨錢做野,仲有人話抵佢個仔死左
呢啲完全係抹黑、陰謀論兼離撚哂題
反而呢啲人更加似收錢做野
點解要死撐條女
唔跟著cctoy一齊屌就會比人反
佢自己都成日話人收左民進黨錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞