黃毓民正式回應自己炒車「瘋狂屌爆反江旻憓既人」事件

243 回覆
71 Like 222 Dislike
正蟲態論文又寫咗啲乜
退出國民黨,但就連韓國魚之流都吹奏。

正如689都冇話自己係黨員,但你知我知天知地知佢係乜
你係唔係冇睇過我寫乜

佢一開始屌鳩桑普唔係直接屌佢喺中國讀書呀傻佬

佢係話桑普唔應該用人哋係乜嘢學校讀書嚟話人紅底,因為四日前桑普拍片鬧交姓缸嗰條八婆嘅唯一理論就係佢喺中國讀,嗰陣時仲未出曱甴論文,咁佢自己咪又係迴力鏢囉

佢唔係spin呀,佢係話用“中國讀書”呢樣嘢嚟做準則迴力鏢,唔係一個立論

你仲未明邏輯
江八婆紅底個重點係佢篇論文寫乜嘢同埋佢like曱甴comment
佢一早投左共啦. 支持韓國瑜既係咩人?
佢點樣吹奏介唔介意quote嘢嚟聽下

佢嗰條片我有睇feel唔到啲咩有吹奏

佢係屌鳩民進黨大力過光頭佬但係冇話佢好喎
繼續死撐, 廢老就係唔願意承認錯誤
可能泛民以前真係講得啱佢真係共碟

佢最可疑嘅地方,就係佢過於固執己見,唔願意接受其他人嘅想法,佢呢種性格完全團結唔到
總算又見到你啦秋意龍.
我地仲未討論完, 你走左去邊啊?

黃毓民正式同奶台杜汶澤反面
https://lih.kg/CCQCHBX

#366你未答我, 你話民進黨中門大開任陸配入去,
我問你點樣防止表面上身家清白實際係間諜既陸配入台灣.
你仲未答我. 麻煩你覆一覆#366先. 唔好選擇性回答.
你唔答我, 我每一次見到你都會追問. 提醒一下,
自從你唔回答我#366, 我決定unblock返你,
廢事你答左我我睇唔到. 等你回覆啊秋意龍.
同一個邏輯, 肥媽同馬蹄露都係值得尊敬既演藝界人士
咪又係話撳錯囉 有幾難解釋啫
支持佢嘅人大撚把藉口幫佢洗白
總之就話佢所有決定都係被迫 家庭因素
勿通匪類

當年民主黨入西環,比佢日日屌。

之後條韓國魚去西環,就唔見佢日屌夜屌。

民進黨冇入西環,依家直頭做埋佢殺父仇人,俾佢日夜都屌
你都喺東方寫咗幾耐先?
係支那人(前支那)先會叫共產黨做匪
我都直接叫支那做中國
又黎政治撕裂
咪就係過氣廢老, 死唔認錯果隻囉
2016 輸左立法會之後, 已經好肉酸
正如你所講江八婆係紅底,寫論文投誠同like曱甴大得過共產黨殘害香港人

以後咪唔好FF咁多名人政治立場,搞到成日炒車。
佢唔係通共,愛支啫
(中央社記者王揚宇台北1日電)在野陣營擬推動陸配取得身分證年限比照外配,從6年改為4年。行政院長陳建仁今天受訪說,此事茲事體大,需全面盤點,行政院持保留態度,而到目前為止內政部、陸委會也沒有修法規劃

同埋依家國民黨想提出放寬陸配入台藉年份要求,似乎國民黨對陸配政策比民進黨更鬆喎,呢點毓民同fans回應咗未?
美心集團的政治理念與我們信奉的價值南轅北轍,當然應予批判,但他們集團旗下的餐廳性價比則勿庸質疑。

你可以因為他們的「政治立場」無視他們家元氣的「美味」菜餚。壽司會因而變難吃嗎?

壽司本身不會變難吃,元氣大拖羅的美味,卻在香港人心中,因為這間餐廳的政治理念而貶損。

屌,江旻憓都得,咁美心都得啦
sorry我day one已經冇出聲,因為坦白講2024年你喺香港做得公眾人物就算暗地裏真係反共都好,你表面一定要少少奶

你逼人表態一係逼人去死一係逼人親共

難聽啲講做下護旗手只要唔好講閪話曱甴論我都可以當睇唔到,因為我知道有個導演係護旗手但係19年做過乜,咁已經足夠
瀋旭輝就係有前科
而家去台灣做共黨二線都冇人知啦
啲台灣人咁蠢你又用嚟做例子
講得好啱啵 體育成就係無關人品 政見
係啲傻鳩黃絲先咁中意咩都扯埋一齊講
去咗台灣關佢乜事
佢應該關心台灣運動員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞