黃毓民正式回應自己炒車「瘋狂屌爆反江旻憓既人」事件

243 回覆
71 Like 222 Dislike
明明佢回得算公道,點解連登盲撐羅冠聰又要反黃郁民
連登仔指係想大家認清江旻憓政治立場姐
佢政治立場有咩唔見得光? 咁樣就叫反江旻憓?
咁多PR洗地, 破壞咗港共既計劃? 破壞咗靈童既人設?
想揦返拃沙
五區公投嗰時覺得佢好英明,到個仔出事就到處玩分化,割社民聯,之後有割人民力量,明知輸都派人去分化,都知佢咩料啦。完成任務去咗台灣,功成身退,好心就低調啲啦做咩要搞到晚節不保?
黃毓民
哦咁你唔係劉正 咁下面呢?
毓民有咩柒事或屌錯人 佢自己同班fans永遠輕輕帶過當無事,屌其他人就大大力,然後顧左右而言他 spin去講桑普大陸讀書? 同呢單嘢有咩關係? 幾時正式承認自己屌錯/道歉或撐錯企錯立場?
佢屌鳩桑普係講緊佢奶綠賣港

姓江嗰個八婆奶共寫論文討好中共難聽啲講去到今時今日對香港人都係實質0傷害,共產黨要對香港人做嘅暴行已經一早做曬,佢寫唔寫多兩篇論文嚟舐共都唔會有太大影響

但係而家好多香港人投資移民或者去台灣申請政治庇護都諸多阻攔,陸委會上次直頭出埋個違反人權嘅template出嚟諗住淨係限制香港人自由唔包中國人,桑普都要出嚟幫民進黨護短踩多香港人一腳支持當曬所有香港人係鬼係共產黨間諜

呢樣嘢我覺得佢出賣香港人仲勁過姓江嗰個八婆

又睇開佢節目就知道黃毓民一直都係鬧緊呢樣嘢
咁洗唔洗認同徐步高槍法高超? 殺人還殺人, 唔可以否認佢一生殺人前付出既努力?
查實蛋餅剩撐肛逼嗰陣已經唔對路啦
然後先比人慢慢起佢暗紅嘅一面
家陣教主認巢肛逼係紅底咁解
我樓上咪話佢死要面倔強唔認錯囉

屌你

仲有我幾時屌批評江八婆嘅人???

我幾時有唔畀人屌鳩佢??

我淨係話啲人屈鳩黃毓民暗共係靠屈咋嘛,佢鬧三浦係因為嗰陣時仲未出曱甴言論同篇論文桑普靠人哋讀乜嘢大學佢話人紅底佢自己本身冇資格

呢樣嘢邊有講錯

未有曱甴言論同博士論文之前淨係因為佢喺中國讀書就話佢親共咁成個泛民主派都好多親共喎,所以佢咪話桑普自己本身都喺中國讀書唔可以用睇中國讀書嚟話人親共囉

佢係屌緊你啲人捉鬼攞錯嘢嚟做證據呀戇鳩

仲有佢屌桑普係屌鳩佢舐民進黨出埋香港人呀
是,我都瘋狂J緊林鄭年年考第一
係囉,咁不如話倪匡都係親共啦,佢又係黨員(親口講),又做過鬥地主(都係親口講),咁佢仲唔係中共派黎香港既間諜?
咁你都一單還一單啦,自己對桑普政見不同然後桑普提出既見解佢就要企對面,咁對人不對事? 然後依家咪炒車囉,然後仲要spin去桑普大陸讀書? 咩意思?想轉視線? 幾時正式承認自己屌錯企錯立場呀?
認柒就認柒啦,重要扭屎忽花,最後重要拖其他人落水。

抵呢隻台灣共諜要白頭人送黑頭人。
你收皮啦

江旻憓讀人民大學就通匪,葉劉一樣讀史丹福,咁係咪美碟?

個金牌係實致名歸,知道埋人哋政治立場係點,唔係同路人,咪少咁啲FF囉。
成篇thesis已經有明顯立場郁民都可以幫佢開脫
邊忽回應得公道

更何況點解金牌一定冇得質疑
意粉佬都appeal想喺中國香港度攞返公道啦 法國佬唔玩appeal唔代表其他人唔質疑得喎
好有畫面 完全避重就輕
連登仔level嘅辯駁都有人吹奏
連登個standard每日唔同,劉細良做埋中央政策組直頭中共任命為共產黨出謀獻策都唔計可以改過自身

黃毓民三四十年前係國民黨不過退咗黨就講到而家都係

頭套佬入poly,不過柒撚咗支持江八婆,連登叫佢紅底頭,直接當佢以前乜撚嘢都冇做過

講咁白根本上大家都係私怨上腦捉到唔鍾意嘅人少少嘢犯錯就批鬥到底
馬爺隻狗
多數廢老唔會認錯
第一日屌肛既人
已經係屌緊佢中共加持
邊有質疑佢塊金牌
冇辦法。。。
佢發緊夢都想做香港賣慘駐台代表。。。
咁多年嚟,佢淨係會屌人,或者屌自己睇錯人,但唔會反思自己係咪啱晒,泛民唔啱,熱狗唔啱,連本土都唔啱甚至被泛民,一日到黑屌民進黨,但唔會屌下國民黨

佢只係會用自己嘅角度去睇事,唔會喺人哋角度思考,只要唔合符自己立場就屌,佢屌杜汶澤奶民進黨,又唔屌下自己撐國民黨,人哋民進黨就算幾腐敗都唔會好似國民黨奶共,佢只會覺得佢做嘅所有野係啱,連認下錯都唔會所以佢咪成日同人反面,因為佢唔識得去包容唔同嘅想法同意見,同埋做人唔夠大量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞