黃毓民正式回應自己炒車「瘋狂屌爆反江旻憓既人」事件

243 回覆
71 Like 222 Dislike
佢好似係話就係呢本"中國公用事業的管制與競爭"
搏客來有得買 你可以買黎睇
佢spin緊個narrative去自己從來冇支持過江旻憓,一直都淨係想狙擊桑普
政治不嬲都係食兩家茶禮
冇永遠支持同一邊嘅
第二日隨時可以同你反面
所以千祈唔好信政治家
我冇講過佢共喎
我2016九西直頭投佢添
但呢單野佢係柒撚左又包拗頸真係好難睇
咁而家證明佢係錯啦 咁佢可以屌江未
支持香港運動員
民主派Toxic masculinity+mansplainer代表
黃紅大和解
連登仔狂屌江旻憓,起碼有篇碩士論文,你屌桑普出奶共教科書一句就完? 係咪起碼要攞返啲實例?
咁啱like 中
咁其他表明變左節,江B無,好似係
講緊樓上班友

次次唔係國民黨就話佢個仔
Karen 又捉到你唔撐女人la
咁佢個仔有無比中共捉左?
用幾十年前既野去對比幾年前
桑普手足黎,尊重拉
黃毓民條死老鬼擺明酸尻桑普。。。
兩個都係香港走佬過台灣賣慘。。。
後一輩嘅桑普週不時都有啲偏綠嘅論政節目請去吹水賺下車馬費keep住暴光率搵錢, 搞到成個好似香港賣慘註台代表咁。。。
老一輩嘅黃毓民恃住國民黨支持者又台灣女婿又曾經俾人告到上報紙竟然連深藍中天都唔搵佢, 剩係得班小眾圍佢爐, 咁又點可以發揮第5 縱隊任務收中共錢養啲孫。。。
嗰陣提子味藉情湧晒出唻。。。
錯,肯定錯!以桑普嘅年紀佢讀北大都係鄧江年代,極其量係胡早期,咁點會審查嚴謹過習年代。
共諜的最後剩餘價值
一句講曬,咁多地方唔讀走去返中國仲要唔係講緊中國文化歷史文學嗰啲,讀法學?

有咩目的心照啦

想了解中國國情呀真係?
你冇聽就唔好鳩噏啦,佢而家都唔妥KMT佢點會再上藍營

佢盡全力屌民進黨但係平時都有屌國民黨,佢話兩個黨對付台灣政敵用力過共產黨,呢個國家冇得救
運動員同觀眾一廂情願既諗法黎姐
國家唔是咁諗丫
你隻劉正撐毓民係人都知啦,毓民有咩柒事或屌錯人 佢自己同班fans永遠輕輕帶過當無事,屌其他人就大大力,然後顧左右而言他 spin去講桑普大陸讀書? 同呢單嘢有咩關係? 幾時正式承認自己屌錯/道歉或撐錯企錯立場
你話我劉正唔係屈咩???
根本就唔係認衰,成編嘢都係借力打力嚟屌佢d国民黨敵人,弱智先會信你條碌撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞