TSLA重上300無限打氣區

419 回覆
8 Like 9 Dislike
重回150
點解會揀月供PLTR
冇VOO嗰啲打底?
冇野,眼殘
V
紅la 垃圾車
如果睇好tsla 未來
係咪比起tsla
更應該入tsll?
槓桿有decay, 管理費又貴
TSLL唔同tqqq啊 tsla日日都十幾%上落真係玩唔過
tsll 乜東東黎
兩倍槓桿tsla
係買升抑或沽跌,洗唔洗輸左補水
如果係長線就正正經經買正股,心雄就leap call,tsll有損耗最好剩係攞嚟短炒
TSLA99T都試左V12.5都話驚艷
距離實現Robotaxi 不遠了
我有少少brk(均價317)、oxy(59)同qqq(366)打底,但tsla比重就越嚟越高哈哈
睇AI Drivr好過啦見到啲殘體字就唔開胃
你咪咁bias
唔睇殘體字少太多資訊 鬼佬 中国人 乜都要睇
13 億人有1% 叻人已經係1300百萬人 多過中国香港總人口,入面既0.01% 已經係不可想像級別。
再黎就係Tesla AI團隊有好多中国人
Elon musk係大學最好既fd仲要係物理叻過佢叫robin 又係中国人 Tesla 一半產量都係上海生產 可以講係Tesla海外最強勞動力
有撚病人地選擇接受啲咩資訊關你撚事咩乜都要睇
永遠都有d人鍾意將自己嘅喜好強加諸係其他人身上
每個人都有討厭某種文字既權利
咁佢睇Tesla99T 又關你撚事
佢選擇接受咩資訊又關你撚事
自相矛盾
有會員建議睇下前特斯拉ai工程師既員工對12.5 既感想
有班傻7 話有喜好唔睇殘體字?
自視過高 坐井觀天 指指點點 以為自己好撚醒 又唔望下人地咩qualification
作為一名長線投資者當然就係要盡可能吸收所有
而唔係將自己唔睇殘體字既喜好強加係其他會員身上,最弊自己仲係渣住本廁板護照 人地已經係美國人了
我同佢講一定要睇AI Drivr? 我講緊你話乜都要睇,返去買A股啦咁鍾意支那不可想像級別
起完底原來5毛嚟慢慢幫支那打飛機啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞