POE 3.25 Settlers of Kalguur 27/7

577 回覆
5 Like 4 Dislike
我唔知幾時先玩到喱個進度
暫時好似玩乜都唔及我玩返死靈既手感咁
睇黎都係死死地氣整隻蜘蛛刀試下
咁耐我都未試過玩蜘蛛刀
見人講到好無腦咁
無腦?
技能版12格全部㩒曬咁濟
所以我先唔明個個走去跟風做乜鳩
有無人玩int stack power siphon, share吓pob得唔得
想砌返隻
因為我新玩乜都唔識
阻到你時間唔好意思
最後都係繼續打錢睇下玩咩好
升左隻銳眼打腐蝕箭龍捲又好似冇閃電箭咁好手感
新玩咩都試下啦
有時唔係勁就玩得開心
個style玩得順手緊要啲
係呀,暫時玩落覺得普遍都係死靈順手d
好似天雷魔幻都好好打,但硬係覺得唔順手
不過始終都係低成本砌bd,自然都未係發揮到最好啦

就算死靈入面,幻化守衛﹑蜘蛛同負電蜘蛛都未玩過,都冇得一概而論啦
同埋好多洗同刷詞綴既野都未睇得明
依家都係咩都試下同打到100點輿圖點再算
你地一開波係咪睇巴哈d新學起手
睇巴哈會害死好多新手
雖然可能有某D 真係會有用 (但係極小數)
睇咩source學好 幾年前玩過一排, 早2年又玩過, 呢排無game玩想玩返
想睇數據就去睇忍者網 ninja
想睇中文平台 都可以睇下
老P / 惡魔貓 / 皓皓鵝 果D
(雖然有D人唔鐘意佢地 , 但最重要佢地都係玩國際服)
睇英文 可以睇下 ZIZ / jungroan / Crouching_Tuna / Fubgun
玩召喚 可以睇 Ghazzy , 玩正火可以睇 Pohx Kappa
(呢2條友永遠剩係玩招技)
仲要勁多野要記
睇自動弓嗰陣個作者提到「鳥羽」
跟住又要走去搵獸園機制係咩一回事
可能我覆你覆得語氣差
唔好意思
我係針對緊推GG刀嗰個人
哦,我唔知咁多前因啦
感覺上蜘蛛刀以前好強勢咁,同時都見到你所講要撳勁多掣
再者大地主又貴,所以我都未玩得起
5d 都貴咩 squire 之前啱啱出嘅時候閒閒地都幾十d至百d
而家係近幾個league 先平到仆街
我未係好識打orbs呀
暫時都係靠打穿越打返黎
完曬d挑戰就好無動力又無其他驚玩
挑戰完40/40,玩緊deadlock
咩係穿越?英文係乜?
應該講緊incursion
比啲目標自己,追鏡裝/貴build
高速行路build 先有肉食

新手打essence / harvest 啦
有market賣鳩打都唔會死錯人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞