POE 3.25 Settlers of Kalguur 27/7

550 回覆
5 Like 4 Dislike
勁多人用緊漢化玩國際服
冇呢個問題
我其實唔多睇好POE2
我諗D人最後熱潮玩完第一輪, 之後都係會玩番POE1
期待poe2嗰啲人去試吓殘暴模式先
賭卡又輸左240D
個個走晒去玩黑悟空
冇晒人
啱啱好前日畢業
套build太鳩全unique 冇血又冇抗
啲野又升哂價 成日度完幾日升lv 就撞正升價
FARM 夠CURRENCY 先諗轉錶
唔係諗住玩啲幾鏡/十幾鏡級build既話升極都有個譜啦,有心機farm番500d大部份build都起到機

今季求其打張圖都10D/HR
唔好成日hea / afk就得
加埋行船一堆散紙
專心玩番幾個鐘都夠換好多件裝
多撚謝你
個個meta braindead farm 到返多份工咁咩
玩到套build悶就轉㗎啦
500d
唔想用腦建議打密教點金go賺錢。
打王一舊石9D有基本收入,將格拉維套放到傳送有時都有好野。
除非你係20場都唔會出石個啲地獄黑仔王
要casual就唔好怪賺唔到錢追唔到通漲
causal開jun 點唔用腦
要最快開catarina 都要睇片學先識
解完40藏身處先出得一粒
No offence, 但係500D真係唔難, 一個星期玩25個鐘左右就有
真呀 返兩份工fg 50k 其實唔難
幾好 自問唔係一代玩法死忠
對我嚟講Poe嘅核心係多bd變化大
而唔係刷刷刷你秒我 我秒你
我欣賞佢要少少操作 幾招技甚至combo
到時咪分兩邊fans囉
總有班casual 友係咁
又要玩自己meme build,又唔想farm,又想換神裝,又唔想花時間研究其他non farm 玩法,教埋佢點farm最後都係話唔啦跟住走左去
呢啲我一律建議大賭李嘉誠,贏左就有得玩,輸左直接棄
同好
玩吓鳩屎build中流彈貴咗倍 要比farmer gatekeep
幾期待但唔敢睇好住 冇份玩
League start 14場一粒唔出
走咗去賭卡
poe 呢啲diablo like 嘅game 本身重點就係擺大量時間farm
你要casual 玩咁係你自由
500D 可能太高 咁100~200D 其實都已經可以玩到一個唔錯嘅build
冇一個end game content放喺farm後邊呢
季季開隻唔係meta嘅 打到20d左右都夠殺uber啦
唔係rmt 換錢 開過隻玩仲有樂趣啦
按呢個標準mathil都係casual
set mageblood level做門檻真係搞笑 咁套套build都玩到 都係同一套嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞