POE 3.25 Settlers of Kalguur 27/7

457 回覆
5 Like 4 Dislike
我好多打寶GAME 都有玩過
鍾情於 POE/Diablo
之前惡月十三同last epoch 都有玩
唯獨火炬冇玩, 但見好多人都大讚
不過我對隻GAME 個卡通式畫風...唔係太頂得順
防禦啲BUFF
非近戰都好似用到
warden lightning strike
自虐
想玩廢老divine retribution + archmage + spell echo
我見佢demo, 個個都幾十萬gold
應該好多gold 喇, 多到要整個黑市用gold 賭裝
原本諗住繼續wander ele hit
上季用deadeye玩成型快刷圖爽 但打boss唔掂
今季改動要篤下pob再決定

另外諗住玩slayer frostblade>閃打
紅球改動下slayer應該唔差
有啲興趣 係咪jungroan個套?
係,佢個套夠起手,之後慢慢uograde上去
佢之前啲build大部份都好clunky
依個睇落唔錯
已經試左勁正
31lv一swap個下已經秒住王過
太近唔爆shield charge一下已經得
半新手想問0 bottom build RF玩唔玩得過

想可以睇住片hea住mapping
點0 button法?
正常rf刷圖都係行路 間中掉下fire trap/scorching ray&curse
想淨係用movement skill 同行路

係咪太大諗頭
係可以既 如果你唔介意打boss或某啲rare怪要企好耐
湖個季玩過一次,打隻maven燒左半個鐘
睇路數power siphon應該全世界都在玩
懷疑會食炒
起手一身垃圾無咩好炒,最多都係之後upgrade炒件replica hyrri
mapping 無問題, t17 boss 就要燒好耐
打boss 掟下trap 好d

RF 真係行路就得
玩過1-2季
超速食打寶爽game
但係要課game pass + 滿星寵
係爽既 但你預每季洗2-3000......
已棄 買多幾個poe skin好過
頭先試跑左一次a10 都要4個半鐘
應該最快4個鐘加幾個字
見到新漿數值
想玩bleed 唔玩wander了
睇完又想玩下slam 技
以前少玩近戰 今季好多野想玩
lm
之前heist有招ground slam上刺 然後用第招技拔刺
可以勁大範圍秒哂d怪 仲有冇得咁玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞