POE 3.25 Settlers of Kalguur 27/7

550 回覆
5 Like 4 Dislike
冇留意佢冇set pob反而著哂水
不過都差唔多4m 1.6鬆少少double hit + 0.4 return proj
ls pob而家係咪咁計? 有少少ramp up 但拉返elusive都ok掛
直接跟FUBGUN 個LS BUILD POB/Note 來砌上去就得
雖然佢係玩slayer
講真5M 打t16 都夠殺啦
唔好咁複雜
佢想用6d 目標係唔死
最快一定係svalinn 加幾粒replica reckless defense
甲腳各0.5d 買過件谷滿ailment avoidance
即刻勁坦好難會死
咩混抗咪理佢啦 0%已經好夠
我用POB 計佢個BUILD 得800K - 1MIL 咁上下dps咋喎 ..... 我係用NINJA 個計法上番啲AILMENT 比怪
LS 其實都會off screen 殺怪, 如果會死嘅其實係DPS 唔係好夠....
因為廢事改佢太多野 如果你問我
warden一定係 雙tincture好過50電+ unbound
DPS長駐高最少5倍
前提係唔介意每8,9秒禁一次飲水
咪住, 佢死會唔會係因為手套無pierce 又無nimis再加MS
我講係因為佢唔係0, 係-60
粒thread其實應該唔係太勁? 唔太熟新位
留返啲點 點住右邊pierce先囉
右下bleed wheel 4點 25%傷拎埋佢
夠打non uber 啦
massive 放右面係幾勁
冇睇scion
都係嘅
打T11/12易死,咁應該打T6/7精髓策略,刷幾個鐘有幾十D換裝打咩都唔易死
我就係用緊精髓打法上高T係咪唔岩用?? 閃電打擊仲有咩與圖天賦適合?

BTW, 多謝咁多巴打上面獻計, 好多新既資訊, 要消化下先
無穿透咁用返回投射物做咩nimis同生存都無太大關係,打低T啫…
精髓策略高T低T都可以用,不過打高T收益唔算多好多,所以打低T算

花園囉,都岩打
琴晚試過將返回轉左做附加冰冷傷害(同色),手感好冇咁好咁,又唔覺大力左好多
我要穿透幾多先用返回會最好?
同埋換左個傳奇盾,感覺好似真係好左
唔係亂衝入去都多數吸得返血,唔會一下死
除左地面dot 捉左隻神免疫冰凍,副神諗住搞個毒/火dot減傷
試下第二頁天賦打花園先,唔該巴打
至少一先可以返回,唔係打juice map二已經好夠
佢用咗return projectile support 低咗攻, 無pierce..
花園要賺錢最好係T16 8mod再點污染圖隨機+1-3條詞的天賦、放加倍種子甲蟲,有一點難打,機體再強一點會比較好
vaal ls可以打下ritual 儲兩下vaal先開來打都幾穩陣
係要小心d追蹤波
-60混 冇乜avoidance
咪啦
好撚奇怪, NINJA 班友唔知點解用oath of winter唔用spring
只要你啲傷害夠高 spring係多餘
用埋woke of suffering打王都50%shock仲用spring做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞