POE 3.25 Settlers of Kalguur 27/7

550 回覆
5 Like 4 Dislike
會唔會係yoke

btw計過數yoke 連 +1GEM + LEECH DAMAGE 都比唔上, 唔好講+2 鏈
你有冇tick 啲ailments
+40% damage taken 冇可能輸+1gem 同幾十damage increase
yoke嘅價值係all ele can shock
tri build未夠力嗰陣由1x% 去到4/50 再加3-4個(5-10%)應該都加到7/80%傷
+2 gem 就算spell build ,都係25%左右
melee attack得15%
唔知拎咗咩+2嚟同件唔貴unique比
60左右先啱
tick 曬, 我有用TAIMING 點會唔TICK
20張stacked deck 開到張HOM 我玩呢隻驚真係幾好運
下,好勁喎,我可以freeze住隻王。返正都已經100mil dps,用唔用spring都冇咩分別。
仲要計用埋heatshiver
鏡做咩大跌價 跌咗成百d
更新完個個都儲50m
一個禮拜大家都儲夠數有大量鏡碎?
warden 邊有人用heatshiver
flip 價黎? 今朝賣張hom 仲有10xd
有taming 有cold damage 都已經可以freeze?
唔用係因為LS 唔關咩職事
slayer 同trickster 有人用
你ninja build 度睇下heatshiver 用咩技多
heatshiver要damage convert 先勁
tri ele weapon唔用啦
hatred改咗其實唔少呢種build應該勁咗少少?冇計過數
hom同鏡你可以當唔同市場 hom=無限可能
hatred 無咗MORE DAMAGE廢咗好多無乜人用啦
冇野, 本身係1.25*1.2 而家得返1.39
https://youtu.be/0Pgp-qcqLVs?si=bsyHXj3kbHgmdg0L
推廣吓呢條片同佢個excel
靠呢條片+大量金幣4日一鏡
https://www.youtube.com/watch?v=DO2b9OZV6a4
12link dagger 見到都覺得煩
4日係唔使番工定點先
1take 攪掂把匕首
以前未玩過, 想問下係咪有分國際SER同台SER?
呢度玩咩SER多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞