有冇人試過俾美國領事館拒簽

501 回覆
30 Like 378 Dislike
你要現金出糧?😂
冰島人口多十倍
今朝做完 好順利wor打完手指 問左去邊同埋同邊個同住邊就叫我返去等收
聽到則邊有個大陸女人 好大聲發脾四話唔識英文都可以 都批左
樓主個底一定有問題
笑撚死 一聽到即刻拒簽啦
改名,下次再申請
不如成功既朋友分享下用乜passport,等樓主參考下
唔夠你on9
你認自己係假膠就算啦好嘛
10年前啱啱入U去揾fd,直接拋幾個景點出嚟話好耐冇見啲fd 去Christmas vacation ,秒速批咗叫我have a nice trip。我見隔離個男人問一句講一句,唧牙膏咁俾人reject仲發爛用一個旅客身分講明自己有plan去邊度玩冇壞嘅不過要keep住reject rate都真
佢係咪同美國佬結婚
我上年去interview排緊隊有觀察下,眼見真香港人問幾條問題就好快批咗,大陸人講普通話嗰班就問好多野,最後多數唔批。

利申:秒批
你係巴定絲,單身女性好易拒,驚你去做雞
BTW 真係前面有D GAY既一齊去
佢問你地係咪romantic trip...笑死
咁危險 等我為國家去

其他人千祈唔好去呀
有冇批到
點睇都係求其random拒絕啦
小市民攞住特區護照去美國簽證有乜嘢高風險因素
平時要有一個拒簽百分比quota
個移民官一聽佢咁講心入面開心死仲唔係你
都話你啱
歡迎起底,到時你咪知
一係用特區, 一係銀行唔夠有錢, 一係check 到你之前去過但犯過罪, 一係純粹條友仆街
我覺得你啱啱入U呢個point都好重要,in你個條友覺得你唔會為咗去做黑工連U都唔讀,加上你又有哂plan咪易啲批你。
佢係到覆話做法n狗喎
身邊全部用特區都得
俾個官知道你唔會唔返就大機批你
其實由你填完佢果份閪表開始,就已經決定左50%你過唔過。不過香港既拒簽率一直好低,拒簽最重要係睇有冇移民傾向,同埋申請人所屬地方常唔常發生黑係美國打黑工,基本上我可以同你講,係幾乎冇香港人會去美國打黑工依點美國佬都好清楚,同埋香港護照免簽咁多發達國家,佢地係有將人分佢369等,香港人黑係美國機會太低,雖然香港好閪但收入方面的確係唔低。如果你自視自己冇問題真係唔需要唔開心,上面都有巴打講,可能佢最近批太多,屎忽痕要拒幾個,你生得樣衰所以就係你
關咩事
我夠特區啦
去睇Iu
絲呀 我直接同佢講我想去Disney 同埋想影Hollywood sign,佢仲叫我去las vagas睇show傾幾句計就好快批咗,可能因為我講果啲真係好旅客必做嘅野,佢冇乜懷疑卦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞