有冇人試過俾美國領事館拒簽

501 回覆
30 Like 378 Dislike
當年year2同朋友去west coast
完全無check我家底
咩都無準備就pass佐
不過我有屋企人係Canada定居
所以小學開始每年都會去住一陣
唔知關唔關事
Ban咪Ban,有幾出奇,點知你係咪中國間諜
「我認為 AlphaGo 沒有靈魂,它只是個程式。」

當年李世乭認為 AlphaGo 缺乏人類的直覺和創造力呢D所謂"人類的優勢",但結果大家都知

咁當然你話畫畫同捉棋唔同,因為畫畫有所謂"個人特色"或者大家好鐘意話有"靈魂"呢D好主觀既感覺。

不過講真,大家其實唔洗唔抗拒AI,因為佢到頭來都係工具,起碼呢10年內都係咁,如果你係內容創作者應該要去學習佢去利用佢,好多歌曲創作者都用AI gen 歌之後自己再Re arrangement去提高效率,圍棋界現今發展係突飛猛進,因為你唔同AI捉棋學習,你去比賽會輸9成。
你地仲係到爭執乜野"靈魂" “鑊氣” “陰力”已經落後一大步
去美國睇欖球
讀寫有問題 唔批
啫係reject 得啱

唔係抱住「單程入美國」既諗法,點會激動到要喊?
唔比你去咪到你開POST囉
唔俾我去嘅開post都冇用
直接去問仲好啦
美領門口部CCTV
識別到屌過雞既人
老婆係雞既人
因成日屌好深mark
你同老婆去
驚佢去做黑工
試下改申領working visa
佢好出名㗎喎,你唔識咩?
佢出名,就係宣稱自己透過BNO移民去英國,然後日日都要走上嚟講到繼續留香港有幾差、幾失敗、幾蠢,而佢自己個決定係有幾咁英明

幾乎日日開post喎,仲會每一個回覆都駁返你轉頭,如果你同佢立場唔同
原來續簽方便咁多
想問下早幾多續?
你唔好彩中rejected rate5%
過咗期三年
大學生+已婚+同老婆一齊
驚你黎美國生仔
上廣東行一轉囉
有咩問題 你快啲去美國
好多cctoy以為特區護照就唔批架 俾佢地幻想多陣
明明great britain係14%
Joke 你老母死全家
多謝巴打
廣東省 上海北京啲大城市都敢去既
以前都話驚偷銀包 而家都手機比錢啦
大西北就真係唔敢去
美帝唔係規球出名咩
喺香港申請美國簽證嘅人大多數都係特區護照 又唔見其他人俾人拒絕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞