有冇人試過俾美國領事館拒簽

501 回覆
30 Like 378 Dislike
三十秒就派左
似係你問題
Bno 都reject 過
中國人去咩美國?
咁應該係智力問題所以唔批
大學生同大學畢業都唔識分
1分鐘唔洗就簽咗
9up唔使本,職業你網上已經要填啦
佢一定要話俾你聽,係按邊一條法例拒簽
試過Background check左2-3個月先批1年visa俾我,BNO
呢個係國務院
的確係會有 accountability嘅問題
專登去美國睇NBA呢個行為太可疑啦
佢哋先覺得呢d真
鬼佬係咁
多數老婆唔會肯去陪老公睇波
覺得你講大話
要簽B1/B2黎講 特區拒簽率極低
Canada 52.04% ?????
學福建同胞,免簽免清關直入
批咗你都冇用
關口你咁答好大機會唔俾你入境
到時坐廿幾個鐘機去關口轉個圈
唔好傻啦,咁唔通冇物業、冇老竇老母要照顧,就唔可以去美國咩?

以前有個同學畢業,去美國旅行
畢業搵唔到嘢做,咪又係可以照簽證
好少剩問呢2條 覺得你答得唔夠詳細一般都會追問
一係樓主講啲唔講啲 一係報假 一係9up
因為要維持好似係4%嘅拒簽率,等中華人民共和國香港特別行政區唔會落入免簽證計劃(VWP,唔係加拿大、百慕達嗰隻真正免簽證)嘅適用範圍
Canadians are visa-exempt. These are people who are in Canada for temporary reasons. These applicants have a higher burden to prove that they will not remain in the US after their visit.
姐係政府eng la
正常唔會睇佢填乜,只會睇佢interview點答,睇填乜果啲係administrative processing先會做
因為我已經好多年無返去 驚去到已經拒絕入境 咪好傻
傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞