點解連登人咁鍾意trump?

266 回覆
55 Like 312 Dislike
因為等佢減息
佢答到你晨早串到你一棟都冇啦
已成垃圾時間
講真, 拖冧俄歐洲仲驚過你
俄烏與其話係對抗俄羅斯投鼠忌器, 不如話係美國想拖冧歐洲嘅一場鴻門宴
冇左俄羅斯, 下一個美國要對付嘅會係邊個? 中國?
死左仔識條柒
識得避子彈
連特異功能都識
100分
八奇趙昇
佢識負皮人囉
你講reddit 班blue maga 盲目貼侵label 嗰班?
反左膠已經值得支持
天地有正氣
左到盡頭就是共,真心唔明點會有香港人撐左
其實明嘅,香港的確土地資源係俾少數人把持住,如果你住喺/住過喺香港而想個社會公平啲生活好啲第一個諗法係想打土豪其實係最合理,所以光譜嚟講我自問都係中間偏左。但人大咗見識多咗,現時啲左翼以身份政治為一切,經濟論述不值一提ie:

除咗識加稅、派福利俾某啲人種、加最低工資外乜春都唔識,呢三個政策其實扼殺咗經濟發展,尤其加埋環境政策後其實係令到成個社會向上流動嘅途徑愈嚟愈少,變相增加緊要靠福利為生嘅票源,變成政治永動機。

就以美國共和黨嚟講其實好多佢提倡嘅嘢都只係common sense同埋你起碼會睇到係好多時係想鬆綁多過收緊(頁岩油係好例子)

到呢個位已經唔關左右事,係關common sense 同alternative reality 事
因為要扮黃扮佢地覺得所謂既「正義」
我都唔明白點解同厚顏無恥有關係。佢開個戶口名做Amuse, 都係為咗提醒讀者,佢講嘢只係得啖笑,唔好認真,唔係咩? 至少我相信佢上到法庭一定會咁樣講。
我好鐘意 trump, 睇佢打鳩歐洲,台灣,日本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞