Pokemon GO (68) 究極解鎖活動暨Mega Lucario 7月27日登場

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
絕版技嚟,要Elite TM先洗到,捉到100 IV先洗啦
唔算吸引,38蚊港紙我諗住打5場免費就算
幾時出Mega巨金我就課
我冇100冇閃要追格鬥no.1都值得打多啲嘅
我搵到隻151514, 100 好難
洗到出黎唔算絕版啦。固拉多招火焰拳連洗都洗唔到,就真係絕版。
我果隻有火焰拳真係好多年前其實呢個制度都幾趕客
見到d mega 巨沼但用remote 都無人打 番轉頭玩真係難搞
呢隻可以當100用
一條友單打mega 團體其實係咪無乜可能
pvp 見人地d cp 高過哂40lv, 究竟d XL 糖點撚儲
即係buddy+淘寶搖步機+比面包?
街邊見到既就mega同樣屬性黎增加XL糖同埋做buddy餵麵包。legendary果d就努力打raid,而家一場保底至少有3粒XL糖,最多打100場都一定夠。
我印象中豐緣三神好似都有偽100?
151514同151515係一樣,因為血量進咗位
點會唔吸引呀
成功捉一隻路卡guarantee出一粒rare candy xl喎
你嗡咩?平時學唔到同直接消失冇得學係兩回事喎
固拉多嘅斷崖之劍同火焰拳都係平時學唔到,但可以用Elite TM洗,蓋歐卡嘅龍尾係直頭消失冇得學
啲寵練到Lv50,有雙克其實單刷3星好輕鬆,暗影3星就好難
大把彩虹大糖,真心唔吸引
你話保證隻隻出shinny就有啲吸引力啫
無計,呢隻又唔駛追閃唔駛追個體
要打嘅應該頭一兩日搞掂咗
如果頭10分鐘去唔到5星/Mega,就唔好諗啦
https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/s/PUJEDZzv7v

Mega巨沼算易,但你回鍋玩家都唔好諗住啦,如果中毒大技就難搞
上星期諗住單挑惡食就中毒大技,之後算數
我淨係試過GO Fest個日31級Mega烈空坐打曱甴妹
屌我記錯左火焰拳係普攻用普攻elite學唔到以為變左絕版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞