Pokemon GO (68) 究極解鎖活動暨Mega Lucario 7月27日登場

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
因為遠過250米
android 嘅話,唔洗熄gps

入到去見到寵個畫面就shift app制 (home隔離果個) 跳去其他app, 等幾秒就跳返入遊戲度, 再入場就變橙卷

如果都係唔得,試下request 入場,綠卷時先跳,跳返
入pkmon game 時仲係會hold 住綠卷,㩒back 再request 入場,做多幾次就得

入咗場唔好走太遠,打緊時出咗range 比人彈走就入唔返場,要去返塔底先得

唔夠人唔好玩呢招,死哂六隻有可能入唔返場,要行返近個塔先得

唔好打打下走場,因為就算唔洗再用卷可以入返場,但到時唔可以用跳app法,一定要近塔先入得返

捉寵時拉到幾遠都唔會彈走, 但自己走咗(好似㩒咗back 制) 就含得撚 試過地鐵站打完上車走人慢慢捉,點知自己㩒咗出去, 要搭返轉頭,仲要距離太遠入唔返塔

試多幾次掌握到跳app時間就得,我個人感覺開game果下易入啲
咁好似熄 gps 易 D
跳得多熟個位同timing 就一下搞惦
我部 sony 好廢
一跳去其他 app
再跳返去隻 pokemon go
隻 game 會俾個 system kill o左重新o黎過
(個 memory management 真係廢)
似係唔夠ram
An機 熄係易操作d
從來冇熄過黎跳
個range真係自己玩得多先知
sogo三支塔有時都搏到去times果個度
6GB ram
可能真係唔夠
我自己剩係綠券先得
手頭有橙券就error
我自己係ios
見隔離an機熄gps 係100%一take過用到
至於座gym幾遠先用得
開campfire 撳座gym
見到0.24km或以下
理論上就用到呢招
0.25km以上 就算俾到橙飛
開場都會彈走
熟咗手起刀落唔熄gps都一take過啦
咁熄gps 係方便新手
仲有熄gps
可以搭巴士照用呢招打
架巴士開走左都照打到
有fd係gofest 搭巴士周圍射
一個鐘都打到十幾場
iOS 係咪無得用熄gps哩招?
係 只可以就咁出app入app chok
冇熄gps
開場或rejoin果時要250米內先唔會彈

熄gps
熄果時係250米內就ok
但最遲拎獎果時要開返
唔係到捉寵果時會彈
啱啱用咗呢招單挑隻3星蛋跟住打輸咗
即係入場
之後熄 GPS
直到打完,捉埋先開返 ?
打完,要開番GPS,唔係會彈左出去道館
捉之前要開返
輸左 要去返gym底先有得重新打
發覺plus + 好易捉唔到
有無巴打識人改機改到用到高級球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞