Pokemon GO (68) 究極解鎖活動暨Mega Lucario 7月27日登場

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
依單野係真既話真係屌出黎………
可以點賠
仲嚴重過之前代歐團戰無開閃
我隻無背卡100都係第一日遠端出
開多次 necrozma raid

或者賠返 d 藍飛
啱啱換到隻100 necrozma
雖然冇背卡但係都好感動
宜家合仲有冇限定技?
恭喜巴打,有
你仲打?

點解仲對n記有期望
我試過兩次打遠券完場freeze左畫面
同客服講 俾埋journal cap圖佢睇有戰勝獎勵道具但冇入捕捉畫面
佢都係用同一段bot話搵唔到error 我已經攞晒所有獎勵
自此有咩bug都唔會再回報 怪就怪自己又要屌又要玩
招限定招洗錯咗,係咪要等下次event?
要分解再合體先有翻,但要再用石合翻
如果巴打嘅石係講緊energy,咁真係有排等了
YES,要等下次活動
想請問吓,佢之前固力多嗰儲energy event,有冇話隔咗幾耐再出過
舊年GO FEST之後隔左7個月今年3月翻兜

斷估無咁快再出
本身隻寵如果會飛高飛低有bug
如果飛高左掟完一球
下一球喺下面掟會異常地大力左
想穩定d
一係球球等飛高先掟
一係球球喺下底先掟
究極獎勵解鎖:鋼之原則

台灣時間2024年7月25日10:00~2024年7月30日20:00
活動獎勵加碼內容

等級31以上的訓練家,捕捉精靈可獲得額外的糖果XL。
等級31以上的訓練家,捕捉精靈出現Nice Throw或更好的結果時,獲得糖果XL的機率增加。
捕捉精靈出現Nice Throw或更好的結果時,可獲得額外的糖果。
捕捉精靈時獲得的星星沙子增加為3倍。
可在地圖上遇見的精靈

下列精靈在地圖上出現的機率會提高。運氣好的話,還有機會遇見在《Pokémon GO》首度登場的異色「托戈德瑪爾」喔!

我要追異色有背卡
X2
早兩日打遠距離之後閃退咗
開返嗰場個raid消失埋,入唔返

回報又係話冇問題,屌佢老母
咁𠹌癲
有睇台仔YouTube先知
多謝巴打都係呢到講
btw,百三場都打唔到100
合左隻151415月神玩著先
組啱隊用落其實唔輸日神

講返被鳳王同起源水龍打多一滴嘅問題
玩落又無理論上咁嚴重
畢竟唔係由頭到尾都小招互砍
反而起源水鋼龍14防互噴嘅情況下嚴重好多

有100唔通唔用100咩
要有先得架N記老母
究極獎勵解鎖:超級路卡利歐團體戰日

台灣時間2024年7月27日11:00~17:00

首度登場的超級進化精靈

「超級路卡利歐」*將在超級團體戰中於《Pokémon GO》首度登場!

* 運氣好的話,還有機會遇見異色「路卡利歐」喔!

活動獎勵加碼內容

.「超級路卡利歐」在團體戰出現的機率將會提高

.只要旋轉道館轉盤,就可以額外獲得最多5張免費團體戰入場券

.遇見異色「路卡利歐」的機率將會提高。

.團體戰中獲得的XP增加為1.5倍

.參與現場團體戰獲得神奇糖果XL的機率提升。

.台灣時間2024年7月27日08:00~7月28日11:00期間,遠距團體戰的當日上限將增加到20次。

特別招式

在團體戰中遇到的「路卡利歐」都將學會一般招式「發勁」。

發勁
訓練家對戰:13威力
道館和團體戰:9威力
又係星期六 頂

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞