Pokemon GO (68) 究極解鎖活動暨Mega Lucario 7月27日登場

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
又要講返海洋公園
我明明地o個個 cell o既 concept
我想講o既係
element o既 pokestop 密度唔會因為多o左呢 3 個 pokestop 而增加好多
element 主要係本身已經好多 pokestop

所以講到尾都係要多 pokestop
不過有時行開 D 地方
見到 GAME 入面係好少 pokestop
但再望下周圍,都唔知有咩可以 propose 做新 pokestop
係做咩事
小紅書有人廣洲專登去澳門玩Pokemon go
小紅書有人廣洲專登去澳門玩Pokemon go
難得今次既聚焦時刻係完全無想捉既意欲
剛剛收工 邊有時間開game
前幾日個活動-闔家歡樂 閃率比go fest更歡樂,主要返工前搭車同放工玩下

最近打PvP一堆Lv50嘅日月神、鋼龍水龍,明恰我呢啲追唔到100嘅人唯有降級去打2500
August 2024 Community Day: Popplio 🦭
Primarina will get Hydro Cannon 💦 and will be able to learn the charged attack Sparkling Aria.

8月31日 14:00-17:00

點解日本台灣可以咁密?
youtube見啲人去希臘西班牙都係密到癲
本身個cell填滿咗
而且佢哋有sponsor額外再加多d stops
好似台灣全家
日本McDonald’s SoftBank
美國Starbucks

希臘西班牙未去過唔清楚

呢個抵唔抵買
定係之前出過更平嘅盒?
自膠
原來貴到癲
5400 99卷先好買
招式機儲下就有啦
TM 零價值
https://x.com/beirusama/status/1815695696630284356?s=19
我好似唔係玩緊同一個遊戲咁
人地付出既時間、金錢同所在地區、你比唔上
日本兩步就一堆巢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞