「已買」 有冇人用緊 新M4 Ipad pro? (2)

467 回覆
0 Like 18 Dislike
今年4月咪出左新iPad

9月iPhone
旅行帶13揮手

唔帶出街用is ok
飛機坐咁耐 大Mon+降噪耳機=基本
是咪死Mon
想知ching 用緊咩電話
係啱用又真係成日用嘅 買部新嘅算啦
買2手magic keyboard
旅行同搭飛機黎講
降噪耳機係基本
13吋真係可圈可點
反正過保,拎去華強北睇下有無得平d復活?
Xiaomi 10t pro
咁當然都係睇個人
去旅行唔會孭部ipad出街用
所以我覺得帶大啲 個重量都唔多影響我

反而我睇下+小執下相 個Mon大啲 自己爽啲

可圈可點定係值得商榷?
可圈可點係同你講既一樣睇個人需求
所以先咁講
但我好同意降噪耳機,咩場合總有用得著既地方
咁你部支米可以用過世
關唔關你事
無事你出番去叫雞啦
其實最大問題係你會唔夠容量。
黎緊新版 Final Cut Pro 會 support external SSD,Devinci Resolve 就唔知喇,我自己 M1 升 M4,insta360 經 WiFi 直剪 Ace Pro 嘅 8k 都冇問題,因為大部分 App都係用緊 proxy file。
Ching用緊邊隻降噪
搭飛機啲引擎聲同細路聲成日搞到好噪底
死個觸控

姐係點? 完全用唔到部機?
用緊11吋pro+magic keyboard+pencil,想請問有冇邊個殼/套好用?
ching 都full gear 咁
唔差在買埋smart folio
combo touch要用好多位擺先用得
如果因為想拆得,買佢不如整個k380+普通殼
要用kb先拎出黎
長期一體式就直上apple啦
諗清楚自己用法先
買左3,4個星期
淨係用黎睇下netflix youtube 上lihkg
隻mon真心靚
但係本身自己用mac好似冇咩其他用途

btw用緊apple個folio都幾滿意
不過成日好驚跌爛 其實加個淘寶cheap殼仲用唔用到個folio?
諗緊買唔買埋個magic keyboard (冇乜實際需要純粹貪靚)
之前用mini6配pencil2
慢慢畫對角線係必定變波浪紋
本身諗住係mini6 mon出哂名既問題導致

今次襯BTS trade in換m4 pro 11
發現都係波浪紋
到底係咩原因
Ching部M4 Oled 比起Miniled 有冇黃左好多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞