「已買」 有冇人用緊 新M4 Ipad pro? (2)

527 回覆
0 Like 20 Dislike
加唔加apple care plus好,就黎完,要決定
貴 不了
如果加錢上 nano texture,長時間用會唔會冇咁眼乾
謝謝
眼亁係頻閃問題 nano玻璃唔關事
OIC Thanks
有閒錢就加。

純粹分享,話說我個芒花左,本身買左AC+, 但我之前聽過話花芒無得換,要碎芒先有,點知佢入房check 左一陣話可以俾我788換機,都開心架啦。咁我問佢有無得淨換芒(因為平d),佢話無。本身都諗住算照啦照俾。之後佢又入房傾左一輪,出黎問我平時拎部iPad 係咪做野多,我話係,之後佢話將我個case refer 左去business 部門,佢話如果係工作導致損壞唔算意外,於是免費幫我換部新。
咁你話係咪AC+先有優待我又唔知,同埋我相信我呢個體驗都係佢地一般套路,但呢個結果我好滿意。
唔算意外
咁係屬於D咩原因可以唔洗錢換
我估張單應該係寫customer satisfactory
統計吓呢到啲Ching用咩容量

256/512
1TB/2TB

仲1516緊256夠chur至少5年Apple intelligence駁mon開stage manager 定係上1TB玩UTM vm
佢話如果係工作導致損壞唔算意外,於是免費幫我換部新。

痴撚線 你好靚仔?
唔拍片 256

拍片做野 1tb
佢咁講我咁聽吖…你唔通同佢拗咩
未聽過free
13吋M4,岩岩發現個MON 多左條黑線,拎去整,免費換過部俾我,但冇現貨機要等返貨,我當初冇買AppleCare,我想問吓拎換機嗰陣可唔可以加返?有冇師兄試過?謝謝。
可以
我月頭買的已過頭60日, 自己係機加唔到
新政府 換左新機可以再買Apple care
但搵唔返相關新聞比你

我之前睇過
感謝ching, 祝搶到新iphone
ipad pro gen3 12.9 ,2019 買翻新機用到而家
本身覺得容易冇電 吹完之後都仲有91%
平時都係睇片 做嘢都係用MacBook
本身出咗新iPad薄咗都有啲想轉
但諗轉咗新嗰部都係個mon大啲同埋輕些少
又唔係好夠原因去換
有冇舊ipad pro 用家分享換咗新機未 或者打算幾時轉
Ipad 真係好襟用 基本上唔會壞
oled 會令係眼前一亮
你重要miniled都未用過
「保養中伏經驗」 一人一個嬲到出煙既電子產品保養經驗!
https://lih.kg/bLEARBV
#15 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

個豉油喺度 係最近有巴打去換左官換機
可以再買Applecare
話時話有冇相?

想知大約幾花 佢會幫你換?

但post相上來 小心自爆
手機影唔到,大概有一條2cm既花痕
部the new ipad今時今曰都仲著到機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞