「已買」 有冇人用緊 新M4 Ipad pro? (2)

467 回覆
0 Like 18 Dislike
我買左SwitchEasy個隻單面case, 諗住方便magic keyboard.
但有時又唔想帶個Magic keyboard出街,
想問下有冇雙面夾可以夾到SwitchEasy個隻黎用?
pitaka 個3邊
係要配合 官方magic keyboard用
淘寶睇下?
13連keyboard適合當主機用
如果唔喺artist 基本上唔拆落嚟 因為個size唔個aspect ratio唔太方便平板咁用 所以好少拎嚟拎去用

今年11pro 連keyboard返而有啲似當年12吋mb咁
喺個mon當電腦用細左少少 但都處理到大部份野
拎落嚟當tablet 用個size都一流 啱啱好 又容易拎
最好喺今年個mon quality 同13一樣 所以今年細機屌得過
買咗Ipad pro
但枝筆同部機分2日送貨
尋日入左手
trade 左部19年ipad 再加埋back to school
埋單6000幾
個120hz mon 同iphone 完全2回事
而家用番Iphone 覺得有D lag
iPhone都轉左120hz 幾年啦wo…
定你唔係用iPhone pro系列?
iphone 個120hz 成日得80hz
iphone 成日鎖 80hz... 唔知 ipad係咪用一樣調教
咪一樣setting…
用緊14 pro max 呀
硬係覺得scrolling 無ipad 咁順
會唔會係錯覺..
iPad只會一樣setting..
想問下買左IPAD PRO 用家意見,本身用緊IPAD AIR 5
Back to school 如果換IPAD PRO 11 WIFI 會否有點不智?
除左粒U同Mon, 同埋支新筆, 用落會否好大分別?
U mon 分別極大
唔計既話 姐係大家都係用同一個iPadOS
遲下冇ai用咁解
到目前為止都無人知香港有無得用ai
香港Apple store 出左ai介紹 應該有
中國Apple store 就未出
香港肯定冇得用ChatGPT
得Apple原廠AI
買水貨好過
加埋支都平過btw
蘋果嘅AI唔係話如果佢個AI幫唔到你
會link過去ChatGPT咩?咁點用呀?
佢幫到你咪用到 幫唔到咪收皮
唔知會唔會改用文言一心
香港iPad個價 己經係最平個堆
水貨平得過 bts?
有幾間$8800 13 吋iPad pro M4 256gb
支pro筆就800
部機我平時都係打下GAME同睇下片,同埋睇NOTES 同上TEAMS
同埋少量文書工作
MON 係正好多? U 我諗我未必感受到
反而沒左超廣角鏡頭真係比教有用...唔明點解CUT 左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞