One piece 海賊王 第1120話 情報+討論

300 回覆
8 Like 18 Dislike
第1次更新,簡易情報翻譯by【TalkOP漢化】 翻譯出處:TalkOP海賊王-論壇/wb/wx;情報出處:推特;
1120話標題:阿特拉斯
扉頁故事:傳次郎抓住了向大和扔石頭的孩子們。
貝加龐克和克洛巴(三葉草博士)出現在龐克哈薩德的回憶中,克洛巴告訴貝加龐克自己的名字裡也有「D」。
回到現在時,阿特拉斯到達桑尼號,自己對抗金星讓桑尼號脫出。
其他五老星攻擊埃米特以阻止廣播,並摧毀了它的一隻手臂。
埃米特說「時機成熟」,所以他會使用「那個」。
在本話結尾,貝加龐克說,只有哥爾·D·羅傑和他的船員知道世界的真實歷史。
人們對羅傑名字中的"D"感到驚訝。
下周不休刊。下周海賊王1121話將有海賊王連載27週年紀念卷頭彩頁。

第2次更新,補充情報翻譯by【TalkOP漢化】 翻譯出處:TalkOP海賊王-論壇/wb/wx;情報出處:推特;
阿特拉斯打暈了莉莉絲,這樣約克就無法監測到她了。
阿特拉斯抓住金星,使用噴氣背包飛走,並自爆為草帽團爭取時間。
最後,貝加龐克的廣播還有一部分信息。
Yes Sir
你點海賊王的
Lm
阿特拉斯抓住金星,使用噴氣背包飛走,並自爆為草帽團爭取時間。

我屌你老母,堂堂五老星,可以畀垃圾機械人捉住飛走

普通爆炸可以爭取乜嘢時間
食四王一拳都唔撚傷啦
領先現代科技樹幾百年嘅爆炸攻擊力高啲
屌你老母阿特拉斯咁可愛都要死
劇情唔通順嘅情度越後期越嚴重 不死身兼可以行空嘅天馬 佢自爆可以走得甩? 捉得住又洗咩自爆
小飛俠
賤種尾田榮一郎 畫咁閪多集
屌你老母個濕鳩廣播都仲未撚播完
可唔可以講啲讀者唔知嘅嘢
海賊王有D字。之後又比反應又無幾頁
路飛打飛隻雀都係啦

明明蜘蛛一召喚佢又會係返度
越黎越悶 究竟打完未
以前打凱多已經夠拖
宜家廣播仲勁過足球小將射波
呢個真心痴撚線
就算之後一次過重睇返蛋頭篇
成個廣播中所謂對讀者既新資訊都只係話海面上升左
爆炸還爆炸,死還死。睇吓亞拉巴斯坦隻隼
反應又可以畫半年
開唔開心
悶過熊回憶好多
仲以為有咩料爆
真係所有貝加龐克都要死咁癲?
5老星講到不死身
明明打殘佢地丟曬佢地落海就收皮
打飛隻雀轉頭又飛返返黎

講到鹽水、水可以剋果實
烏索普咁耐都唔開發呢D彈
佢射個d太少 。應該要水柱咁先得

不過海樓石子彈芬奇應該要學啦
哥爾·D·羅傑和他的船員知道世界的真實歷史。
冇人講過五老星係果實能力者
作為一個合格既劍客飛埋黎果下應該已經斬斷左
如果唔係忽難騎射激光得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞