(轉)HK Express港客高松機場度行李發爛渣

559 回覆
367 Like 16 Dislike
我未見過坐國泰會有呢啲質素嘅人,所以咩人就會有咩航空公司
可能講得唔清楚
人地擺o係度係比人坐 lobby 等 check in /等人果時沖黎飲
要攞上房沖黎飲既咪攞一個
唔係貪便宜一手拿一拃塞落自己衫袋帶走咁核突
仲要大大聲叫班港嬸一齊攞唔蝕底咁
唔敢認自己係香港
你覺得自己咁有資格笑,你都講吓自己有幾巴閉先啦。即係李嘉誠笑我冇錢,我都唔會同佢嘈。你個戇鳩,叫你答番我條問題都咁困難,仲好意思話自己笑緊人?
講唔埋就又拉老母又拉朋友扯開話題,勁低質
原來你隻井底之蛙要去到李嘉誠先有資格笑鳩你無錢
你隻井底之蛙都好厚面皮
死閪客,等你啲親戚朋友睇吓你條柒頭幾撚窮酸臭格
唔好返香港囉閪客
真,由其搭UO
特別多呢類型既香港人
唔洗講咁多啦,你問題又答唔到,身家又證明唔到你同李嘉誠同level,你真係冇資格笑人
你隻井底之蛙要去到李嘉誠先有資格笑鳩你無錢
你隻井底之蛙真係好厚面皮
抵撚死啦,唔捉鳩你哋,就係懲罰緊守規距嘅人
諗唔到點兜咪唔好覆囉,又要柒又唔肯認,係到copy and paste上一句咁戇鳩
你隻井底之蛙要去到李嘉誠先有資格笑鳩你無錢
你隻井底之蛙都好厚面皮
Southwest 唔係好算廉航,似港航嗰種,平d但行李policy 唔算西,你用spirit/frontier 呢種去比較會好d
時事台屈緊係話大陸人
出名啦出名啦,典算呀,咁典算呀,我仲要返工㗎
其實真係好討厭
揾d講普通話既黎serve香港人做乜7????
垃圾乘客坐垃圾航空
你愈copy and paste就愈戇鳩
之前第一次坐樂桃 聽連登仔講日本人做嘢死板加廉航一定捉得緊

點知完全無人理 UO捉行李真係好撚小氣
又係UO大種乞兒
因為國泰唔會過度嚴謹咁度你個喼
講真唔係坐first class 都係窮撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞