(轉)HK Express港客高松機場度行李發爛渣

559 回覆
367 Like 16 Dislike
搞清楚啦,唔係唔鍾意人問野,而係你嘅行為好戇鳩。

你老母咁辛苦湊大你,養到你淨係識喺連登問人老母收幾錢,你講比你老母聽,你老母都冇眼睇
見到個樣已經覺得佢嘈
你唔撚去咪唔洗見返香港人囉
直頭好肉酸
兒登真係兒登 完全睇標題就算
好人好姐點會搭UO
係窮又要去玩果班麻煩友先搭
問你隻井底之蛙老母收幾錢咪可以知你井底之蛙既原因
你答咗你老母無人請無錢收,我咪知怪唔之得你老母無資源養你,所以養到你井底之蛙,完全唔係鳩問
香港出發,最少都要先比800蚊
仲未計票價
所以香港機場個收費好趕客,日韓台遊客而家港元咁貴,唔會黎
香港人迫住外遊先繼續忍貴飛
活塞男都掹唔返岀黎
關乜事
條友發爛渣係on9 但係我覺得情有可原
唔好乜春都屌咩西客又盛
啲架仔地勤唔識變通
如果佢冇超重嘅話
叫佢攞起個喼出面大概度一度都知啱唔啱標準啦
係都要人塞入去
跟住攞唔到出嚟又on99上唔到飛機
成件事根本反智
都未計UO啲行李架唔知有冇出蠱惑
係佢自己做cheap自己搞啲乜撚窮閪0蚊機票啲人狗咁撚搶
最得閒搶既晼係平時最閪最貪婪既人,自己引狼入室怪得邊個

係有時d地勤放生你唔捉你
班閪客下次比人捉就話 明明上次個地勤都唔捉
又係到發脾氣
平時可能係
但高松呢啲得HK express 有直航
要快嘅話窮唔窮都要搭佢
連登定律 唔話得日本
一定出蠱惑
屈你比多$幾百寄倉
首先啦,你問人「老母收幾錢」個用意係乜,你自己心知肚明啦。
其次係我冇答過「老母冇人請冇錢收」,係你十足啲三姑六婆嘅口吻,自己係到加鹽加醋。
最後,你係破碎家庭先令到你有個思維覺得呢個世界係由老母有幾多收入,去決定一個家庭有幾多資源?但其實呢個世界上可以仲有老豆呢個角色你愈講老母搵幾多呢單野,真係愈講愈好笑
"我老母咪就係平時唔會收人錢囉"
你頭先咁講

同埋你唔係話鍾意問人嘢,你唔清楚我咩用意又唔問,原來可以唔問,上網可以搵到答案既就要問人,人哋咩用意都唔知就唔問,你隻井底之蛙咁搞笑

你屋企夠資源就唔會養到你井底之蛙出嚟啦
人哋都係咁諗你
你唔去咪少個香港人囉
啱啊,你依家又識quote番句正確既出黎喎,但點解啱啱會變咗另外一句既?因為你就係鍾意加鹽加醋囉,又唔認。

鍾意問野都可以揀黎問,對於你呢啲毒撚講句野係咩用意咁無聊咪唔問囉,好似你咁無聊鍾意問人老母收幾錢咩

係啦係啦,我又冇資源又井底之蛙啦你呢個問題好睇穿人喎原來,記住以後遇到人都記得問人老母收幾多喎,咁有用既發問,你唔係現實生活原來從來唔敢問吓話?
對住你依啲井底之蛙問你老母收幾錢有咩問題
唔係單靠一條問題睇穿你井底之蛙,而係憑你上文下班睇穿井底之蛙
我望返你都係一撚樣
個問題就係比我笑你,網上面就聲大大,出到街就鵪鶉毒撚咁款囉。
你覺得自己上文下理顯得你好有學識好有貴格?我如果係井底之蛙,咁你係咩,係咁對住隻井底之蛙講野既戇鳩仔?咁我寧願做井底之蛙起碼唔識想知既野都敢問,但戇鳩難改啲,個腦淨係識用黎周圍撩事鬥非
明明係我笑緊你隻井底之蛙
你就係知自己井底之蛙所以先上網問,唔驚俾人知你係邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞