(轉)HK Express港客高松機場度行李發爛渣

559 回覆
367 Like 16 Dislike
事實係咩
扮老屎忽就咁掉低一句井底之後
開始係下面無腦屌?
都睇得出你都幾學富五車,才高八斗
嬲撚到
我撚狗咁撚你條柒頭
你一早用咗你既言行證明咗你係井底之蛙囉
得罪講句 就咁睇完張圖就屌嘅人係咪強弱智
張圖淨係證明到CX大啲/鬆啲 咁就代表另一面出古惑?
你條柒頭垃圾個腦俾啲肥油塞住咗咁快唔記得你條柒頭垃圾自己頭先鳩up完話我走咗去呀?

你條垃圾連自己講過咩一陣間就唔記得真係好垃圾
拍下個屎忽走咗去

你條垃圾又盲又弱智又多廢話又無自知之明,俾人用事實反駁完就發爛渣
唔告你但要你等到拎返出嚟先比你走你都麻煩啦
有無發現你去到後面講嘅野開始變咗小學雞
我講嘅走咗去係你繼續回應翻你嘅井底
提出例子
唔係你好似條片個柒頭咁原地亂屌
你宜家講嘅野無一樣係回應番你當初嘅論點
你只係做咗個捉字蝨嘅柒頭比我撚
我都撚得幾爽
又係你隻移英打手出黎屌人拎優越感
發爛渣掟嘢整爛嘢咪塔你返去
刑事毁壞
你連基本認知都無,我再講啲深啲你都唔會明啦

你條弱智用邊隻屎眼見到我拍下個屎忽走咗去
呢個真
我都係價錢行先
佢又唔係刀削麵入黎先講俾唔俾特價

你買時就知道
買完又話hke 仆街
咁幾怪下
笑鳩屌鳩啲賤種窮撚係正義
你除咗不斷重複同捉字蝨之外
仲有無其他論點
無嘅可以唔洗覆我
我撚完狗
梗係重複啦
你弱智到講得出拍下個屎忽走咗去依啲ff,對你講其他嘢只會嘥時間,你亦唔會明
又話塞得入就ok嘅?
搭UO大把呢d人
反駁你條弱智句"拍下個屎忽走咗"同事實完全相反叫捉字蝨
原來你弱智到連捉字蝨都唔識解
結論我秒咗你條柒頭
你條弱智不嬲講事實相反既嘢啦
你有無睇埋HX?
我上年11月去10日, 但HX平過UO
睇左啦,平CX少少,但都係貴過UO
其實你係咁話我井底之蛙,我真係冇感覺喎反而係要有幾無恥先會覺得人地問一句,都走去話尻人。睇死你個毒撚,現實生活見人問野,都唔夠膽答人一句咪咁井底啦。
返狗屋坐返幾粒鐘再講
你無感覺就唔會咁大反應啦
你條井底之蛙唔止井底,而且當人傻以為人哋睇唔穿你講緊大話
岩岩望左下, 似係我上年去果陣, 唔知點解UO特別貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞