Model 3 / Y 集中討論區 (19)

924 回覆
1 Like 5 Dislike
想問架my 行車個時好"鄧" ,係咪胎壓放到40psi會好d??
而家睇app 係冷胎43-44psi
我拎車時43psi, 自己揸都有小小暈車浪
放左氣去40psi, 前後坐乘客都無投訴了
所以可以試左先, 接受唔到先再考試其他
感謝,返去放下氣試下先
比條女屌鬼成個月話寧願坐返架舊車
七月頭好似,嗰時未有0息plan
都係跟app申請,唔知經Tesla比資料嘅息口係點
申請成功後我一路冇accept
跟住佢就再send多兩張低息啲嘅優惠卷
唔知係咪Tesla要同Fusion單聲
同埋好似未咁快開始
收左兩張免息劵,36同48個月

但貸款未批
師兄買邊款車?
7月11號一簽,DT通知下星期已經可以攞車
Model3 sr dry版
下星期幾?
要同DT講

師兄幾時拎車?
same 星期二拎車
七月頭一簽都係下星期拎車
尋日走試車, DT話 M3SR 應該係有現貨,雖然公司冇咁同佢哋講
宜家15/16 唔知買 M3 SR 定 LR 好,好糾結
有啲技術問題,想請教吓呢度嘅Ching
第一樣就係想問吓我用緊高德導航嘅時候,我唔可以同時播歌(利申我係用Apple Music,之後scan QR code喺個mon登入我自己嘅Apple Account

第二樣都係關Apple Music事,我發現我喺我自己平時嘅歌單(講緊入邊有成千首歌)但每次我撳隨機播放嘅時候嚟嚟去去都係嗰幾首 就嚟俾嗰幾首歌洗腦 (但我電話係有試過彈出一個message話我個Apple Account已經超過五個裝置登入,要我轉家庭plan 所以唔知呢個關唔關事

謝謝
早知訂SR 算
你聽下啲喇叭同多個摩打用
我就覺得值得
tesla in-app apple music有D歌係播唔到,所以我都係用電話藍芽打落去播
Dls唔怪得我聽嚟聽去都係陳奕迅同五月天仲要次次都係嗰幾首即係你會完全唔登入Apple Music,之後直接用藍牙輸出返導航同埋播歌嘅audio出黎?
我直頭無訂閱上網,就咁用手機連藍芽聽歌
想問下 比左訂先 再申請?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞