Model 3 / Y 集中討論區 (19)

924 回覆
1 Like 5 Dislike
m3 rwd 19
3/7一簽
mysr 黑黑
加左錢轉鈴? 我諗你地都差唔多會收到呢個email
我係m3sr , 有冇ching 知收到呢個email 之後要等幾耐先有車?
想知你條數點計
充得快叉都係一個鐘內嘅事 連埋停車場錢都有數得計喎
應該講緊中叉
可能如果有陣時入到去唔係即刻有得叉?如果等得耐自己又可能會想特登去商場買夠野費事硬食停車場錢嗰度可能又兩三百,再或者可能係繁忙時段比較貴?
其實下星期先拎車,不過純粹俾心理準備自己師兄有冇啲咩心得分享
咩都冇加
淨係收到dt問係咪用新車牌?
2手車?
7月6比32000 聽日去簽
做泊車優惠你揸咩車都會咁架啦 用返Tesla Supercharger等極有個譜吧
都係嘅,預咗三個字至半個鐘左右?跟住有時喺Facebook group又見到有好多人叉完唔走之類,另外想問係咪每個商場叉電嘅每度電收費都會有唔同?通常會喺邊啲位有寫?
1499 係平左?
屌得多數係免費電 你如果預左用錢叉 唔會有太多煩惱
係 度度收費唔同
係啊 官網1499之後 其他網站就做緊13xx了
感謝Ching info
利寶個NCD係咪無得用舊車保險轉過去???
原先我部車第三保有30%NCD, 買利寶全部收到佢寫
無索償折扣證明 (此Tesla 保險計劃不接受複製或共享NCD之安排. 0% NCD 毋須提供證明)
即係當我之前儲啲NCD廢???
我想問係咪有車入app先會見到sc 有冇位
到事拎車有無得買
我照腥現有保險單比佢哋
無 sales話要網店
啱啱收到佢封email
提供埋車牌, 糧單, 舊牌簿俾佢了
想問下買咗Tesla UMC之後係咪再買個藍頭32A轉插就可以用到中叉 唔洗再買條中叉線?
想請教下 用左企業plan落左2000蚊訂
返屋企睇返email 張單,個價無減果10000
會唔會sales漏左幫我申請?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞