3歲男童昨於將軍澳被人強行帶走 今早由警方救出 兩人被捕

610 回覆
239 Like 6 Dislike
中國專才?
平時啲咩女人係雞 fg 50k都算 咁樣搞到人地衰暴動 其實連尼住有冇責任?雖則話條路自己揀啫
我記得台灣有個女歌星個女被網民搞到撕票
在香港,根據香港法例第212章《侵害人身罪條例》第42條,綁架罪的最高刑罰是終身監禁。

連登仔質素真係好高
喺大陸要打靶,今時今日周圍都係天眼,一定捉到你
你呢個解釋 OK
其實charge 唔charge 到班on9不誠實使用電腦 / 阻差辦公定乜
你唔會知個支那人係教緊仔定綁架緊
暴力地抱走佢,你都只會望下就算
大把呢d人, 香港傻仔又好. 外國勢力又好, 花生友諗住吹水唔抹咀點知有人咁易被煽動
根本人性醜惡黎, 精人出口笨人出手咁囉
連登真係多弱智
弱智得嚟仲要以為自己好撚醒諗野好有point
比人標籤社會垃圾唔係冇原因
好似啲細蚊仔指住前面紅燈過馬路個人
問媽咪點解我地唔可以過咁
本身綁架小朋友都起馬坐十碌架啦,殺埋咪最多25碌
佢地本身就癡線一啲都唔出奇
佢唔癡線就唔會喺香港玩綁架
真係多專才落黎
今次2個係綁架專才?
終身啦dllm
典型公屋仔兼有個零道德觀念嘅大陸老母
見到依班賤種打/講廣東話就想嘔
文明社會嘅癌細胞
連登仔係咁冷血
人命好閒啫
其實綁匪係咪做左功課知將軍澳 廣場個邊
個家人有錢d或個邊d人有錢d先落手
如果佢搞公屋戶三代都冇五百萬啦

綁黎有咩用
del啲On9 acc +1

未破案仲有條柒頭響度叫
仲有啲柒頭特登試下post相睇下有冇人刪
其實用post唔post上網去決定流科呢點好傻

唔係個個都知咩係TG咩係USDT
你可以話當事人唔識嘢,但post上group問人真係唔出奇。
白曉燕命案?
嗰時1997年呀
大部分人都未識上網
車,咁咪即係尻嗡
https://lihkg.com/thread/3731548/

呢條,支持ban返最少一個月呢啲柒頭。
其實真係唔明點解家屬會咁大膽放tg出黎比網民,最多都係偷偷報警,點解會咁夠膽公開比個賊知佢地完全唔聽佢話
你真係弱弱地智咁都屌連仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞