3歲男童昨於將軍澳被人強行帶走 今早由警方救出 兩人被捕

610 回覆
239 Like 6 Dislike
我琴晚瞓前都睇左
以為係連登玩膠
你咁滑坡我點夠你嚟

前年開始你啲俄仔post都成日有錯喇
我係咪又要屌鳩你水鳩人
佢自己都係呢啲人
聯絡/交贖金方式似乎有思考過 但前面part亂黎咁 無信差幫手佢又點交信
所以單野真奇怪
而家興Y2K
呢單都仲有得冤??
斷到正一正喎
佢問你連仔係咪黃你就屌到人哋理工水人衝
嗰班柒頭咪就係一開波自己不斷洗版陰謀論,連仔保護小朋友安全講到共產黨陰謀叫人同連仔鬥快貼,而家柒撚咗就話係五毛搞事轉移視線
如果個綁匪撕票一定係因為連登仔玩膠啦
一定唔會係因為個家屬走咗去報警嘅
個綁匪會唔會因為好多人pm佢 所以就放棄500萬走去撕票呀
即係而家拉到人就係警察係到嘢 如果撕咗票就係因為連登仔on9
唔會係因為好多連登仔pm佢 拖延時間等警察可以搵到個綁匪嘅
個tg係個家屬自己post上fb 分分鐘係同警察商量過先post 你估佢地冇諗過應唔應該要post埋個tg嘅
最撚on9係連狗以為自己係正義使者 分分鐘而家已經喺度打緊飛機 心諗全靠我del咗post先可以成功救返個細路
個ego大撚到咁 一副連登仔順我者昌逆我者亡咁嘅樣 真係同警方合作無間都唔出奇
連登式挑機
係囉,我幾時有喺俄烏戰爭嘅post叫人喺烏克蘭打仗水鳩人

你係咪記錯咗乜鳩嘢香港英國火槍隊呀
好似得你咁講
無啦啦歧視人係要抵屌
你話俄羅斯贏緊唔係水鳩人呀?
真心?

警察鼓勵家屬放上網?點解呢?
斷9估, 唔好屌咁大力

- 個傻賊用自己5G 網係商場, 要跟返嘅話, 同電信商攞哂邊段時間接入點嘅所有電話號碼, e.g. batch A
- 成街天眼, 條傻閪仲要捉住個3歲細路, 去到邊都影住哂, 跟得到邊上車, 落車, 或者入LIFT, 大概已經收細監控AREA, e.g. area B
- 跟據5G signal, 頭先商場攞嘅幾千/幾萬個電話號碼 batch A, 又睇cam 跟到條友去咗邊區, area B, 再同5g signal 商攞資料, 攞batch B, 睇下有邊個電話號碼又出現係 batch A, 又係batch B, 可能淨返百幾個號碼. 出batch C
- 再睇下條友係邊層樓出LIFT, SAY 30樓, 睇下BATCH C 有冇30樓住客.
- 如果得一個, 咁應該就係嗰間屋收埋條細路.
- 網絡記名 總有發揮嘅作用, 我支持的.
- 就算係個傻閪用DATA CARD, 咪又睇下BATCH A, BATCH B, BATCH C 咩NUMBER 同時出現, 再用CAM 人肉搜索, 問看更, 問街坊認唔認到個傻閪住邊.
呢單係姐

但係死刑係成個國家的政策來嘛
咁撚多cam仲日光日白做野監獄真係你既窩屋
唔識唔好9估啦
睇cctv仲簡單
根本就當你黑奴

玩夠就活摘器官 物盡其用
如果你咁講 咁係咪班cctoy炒車fake news你係咪都會去屌鳩班廢物水鳩人
佢問我連仔係咪黃,我個回覆邊有講“理工水人沖”???

好彩我有留底啫又畀你屈

師兄係咪柒撚咗share假言論老羞成怒諗住搵人做遮醜布?

點睇我個留言先係叫人冷靜處理
上大陸就變左張子強, 隨時人財兩失wor
一百步笑五十步
中港車上大陸?你話大飛都好d呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞