3歲男童昨於將軍澳被人強行帶走 今早由警方救出 兩人被捕

610 回覆
239 Like 6 Dislike
cap嚟睇下,我幾時俄羅斯贏緊?

原來踢爆有啲柒頭用台灣簡體新聞fake news就係等於俄羅斯贏緊
今次真係比LIKE 香港警察
呢位ching言論解釋到咩叫大癲
傻閪,五個鐘頭之前我已經出嚟澄清連狗delete人啲post一定係危急情況驚大家出事,叫大家冷靜

你班白卡仔覺得自己好撚威挑釁綁匪分分鐘最尾出事畀狗咬,人哋連狗救你一命呀,仲要出嚟起哄

點睇都係你係為恐天下不亂老羞成怒屈我啦
我個樣似警察?你可能問連狗佢仲清楚啲
咁佢點解幫手傳紙仔
唔知咁樣 係坐幾耐
中二病人係咁上下
喔你老母咩支那狗
港豬有勇氣做先講啦
去租屋跳樓燒炭攬抄埋個業主就識
我有話呢單咩
叻唔撚切
又係你班 PTSD 柒頭
我屌緊你講埋啲支那狗話,乜撚PTSD?
破係破到,不過咁攪法未必阻到人撕票姐...
無知又自大

語言係用來溝通

唔係比你用來區分種族
一早知啦,tg 都炸爆 ,你估啲疑犯唔會留意online 咩
你老母你連溝通都做唔到啦

喔你老母咩支那狗
搭單問

點解電視台台啲字都係用強行帶走
明明就叫做綁架
19年又係咁 水晒啲人出去 自己屋企涼住冷氣睇人比人拉 告暴動 係咁話呢到要人果到要人 煲底見?搞笑
佢哋好無恥㗎

明明我冇炒車純粹糾正佢哋啲台灣內容農場假新聞就畀佢哋吹撚到我係五盧布支持俄羅斯

轉個頭自己日日貼fake news又話人哋俄羅斯工兵鏟衝鋒,點蠟燭義和團,乜撚嘢為咗流量都夠膽寫上嚟,再唔係就話自己去咗英國參軍去咗烏克蘭前線過兩日畀我起底踢爆原來仲喺香港間窮臭公屋vpn移民,就腦羞成怒屈返我轉頭

最簡單一句我次次叫佢地 cap我"支持"俄羅斯嘅言論出嚟,到而家都未cap到

呢班死賤種真係同文革紅衛兵一鳩樣,自己理虧就開始偽造證據批鬥人屈鳩人
因為有損形象囉
擺明選擇性執法 上面班支拿toy都打哂飛機
你老母都都低9能
呢個post唔講呢單嘢,唔通講你老母上墳嗰單咩

屌你老母柒撚咗又敗走攞其他嘢嚟講

柒撚咗係都要攞返榨沙

你最叻呀

一齊起哄話連仔del post勾結黑警,你班獨醒撚最叻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞