3歲男童昨於將軍澳被人強行帶走 今早由警方救出 兩人被捕

610 回覆
239 Like 6 Dislike
隔離影再張紙寫
不可報警
然後家屬擺上grp
花生友擺上網

其實理論上全部都應該Del,問題係邊個點解點樣流咗出嚟
咪撚 on9 la

標心 同 殺人 個分別幾大?
未計你係新小朋友 入到佢隨時比人日日打鑊
你玩愈大 個心就愈安全
玩到全世界都知 就愈多人留意 條友想坐大飛都唔得

而比錢贖
- 撕票機會一樣係咁多 伊個年代愈來愈冇道義精神
- 鼓勵人地再標心
我反而估佢綁小朋友時, 唔expect只有另一個小朋友係身邊, 另一個小朋友我估都係同齡, 未必識得pass張紙比家屬, 又或者被其他路人見到即報警, 綁匪隨時得個吉
班柒頭好撚型㗎,一開波仲要話連狗del post呢個係共產黨陰謀,然後叫人入去撚過綁匪post上連登同連仔鬥快

成班社會敗類現實冇存在感,要靠連登尋找生存意義連小朋友條命都攞嚟玩

以前就水鳩人入理工大學屌人散水撚唔畀人走,而家就水鳩人挑釁個綁匪撕票證明係所謂嘅共產黨陰謀

柒撚咗就話唔關自己事,係五毛熱狗開post

呢班真係曠世奇才
但你睇佢咁快就畀人拉咗
又玩到件事咁膠
真係好似求其左少少
啱啱唔知邊度咪綁架咗中國人同美國人兩個都撕票囉

出咗兵未呀
花生友都估唔到現代綁架案, 家屬會cap圖上網求救
連狗而家應該unlock返個post出黎
等大家睇返係邊班傻鳩就最好
係咪要500萬
所以fb都有比人del post
係咪要500萬
弱智仔
個小朋友有咩3長兩短一定要搵呢啲柒鳩制旗
秋意龍你都幾多fake new架喎
其實你係咪佢哋一分子?
一個 同上萬個 分別 ?
喺網上打幾隻字對佢地嚟講根本無成本, 之後食花生睇戲
到真係有事發生就龜縮唔關自己事
其實真係全世界都好多人口販賣。
KK園只係咁岩高調左少少
係咪同謀殺一樣,依例一定終身?
呢單嘢兩個鐘頭前先上新聞正式破案

我五個鐘頭之前已經話del post唔係打壓言論自由,係因為安全隱患

唔知邊個先係fake news

點夠你班白卡狗咁無恥

人哋為咗個小朋友安全,你哋就為咗juicy花生好玩

而家柒撚咗就話係人fake news屌你老母
咁又唔好咁講。

人地係fg 50k 社會棟梁
屌到個犯淆底,唔敢撕票,幫警察爭取更多時間
講完柒撚咗del個account買個新account再玩過

好多冚家剷帶完風向都係咁
呢度有d怪,如果事先做左資料搜集,咁應該有家人的聯絡資料,點解要吊紙仔,故弄玄虛,等你以為唔係熟人做?
仲有,我以為綁咗個細路之後,已經用中港車送上大陸,點知仲係香港。
試下叫古天樂去談判嘛
咁睇吓對方係咩人呀
個個話會重判我就唔太睇好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞